ΝΕΑ

Usher: Η εμφάνισή του το Super Bowl θα αποτίσει φόρο τιμής στους μαύρους καλλιτέχνες του παρελθόντος

Η εμφάνιση του Usher στο ημίχρονο του Super Bowl στον τελικό του NFL στις 11 Φεβρουαρίου, αναμένεται να αποτίσει φόρο τιμής στους μαύρους καλλιτέχνες του παρελθόντος. Ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στο Good Morning America και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πόσο περήφανος νιώθει που του δίνεται η δυνατότητα να μπορέσει να τιμήσει τους μαύρους καλλιτέχνες που έπρεπε να παλέψουν για να βγούν στη σκηνή.

«Δεν ξεκίνησα εκεί που είμαι τώρα και δεν έφτασα εκεί μόνος μου», είπε. «Οπότε, όλους όσοι έχουν πάρει μέρος σε αυτό, τους κουβαλάω μαζί μου. Όλους τους θαυμαστές μου, τους αγαπημένους μου, τους ανθρώπους που μπορεί να αισθάνθηκαν ότι έχουν ξεχαστεί, δεν έχουν ξεχαστεί. Σας κουβαλάω μαζί μου όταν θα ανέβω στη σκηνή εκείνο το βράδυ», είπε αναφερόμενους σε εκείνους που χρειάστηκαν να δουλεύουν ακόμη και σε κουζίνες, μέχρι να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Φυσικά, μίλησε γενικότερα για το show που ετοιμάζει, χωρίς όμως να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρεις. Ωστόσο, όπως είπε σε συνέντευξη στη Vogue, θα δούμε τουλάχιστον μία αλλαγή κοστουμιών, rollerskating και κάποιες guest εμφανίσεις μαζί με χορογραφία.