ΝΕΑ

Squid Game: Κυκλοφόρησε το teaser της δεύτερης σεζόν

Το "Squid Games" που έκανε μικρούς και μεγάλους να εθιστούν, επιστρέφει με μια 2η σεζόν που αναμένεται να μας εξιτάρει περισσότερο από την 1η.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser του νέου κύκλου της σειράς και βλέπουμε σκηνές από τα επεισόδια. Ο νέος κύκλος ακολουθεί την ιστορία του Gi-hun, του νικητή του Squid Game και την προσπάθειά του να σταματήσει αυτούς που βρίσκονται πίσω από τα παιχνίδια. Στη σειρά πρόκειται να γνωρίσουμε έναν νέο χαρακτήρα, τον οποίο θα υποδυθεί η Park Gyu-young.

Η υπόθεση της σειράς:

Στην υπόθεση της σειράς, ευάλωτοι άνθρωποι που χρειάζονται απεγνωσμένα χρήματα λαμβάνουν μια μυστηριώδη πρόσκληση να λάβουν μέρος στο παιχνίδι. 456 συμμετέχοντες ετερόκλητης προέλευσης βρίσκονται κλειδωμένοι σε μια μυστική τοποθεσία και παίζουν παιχνίδια για να κερδίσουν 45,6 δισεκατομμύρια γουόν. Κάθε παιχνίδι είναι σαν ένα παραδοσιακό κορεάτικο παιχνίδι για παιδιά, όπως το Κόκκινο φως και το Πράσινο φως, στο οποίο όμως η ήττα σημαίνει θάνατο. Ποιος θα είναι ο νικητής και ποιος είναι ο σκοπός αυτού του παιχνιδιού;

Η δεύτερη σεζον του "Squid Games" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο έτος.