ΝΕΑ

Margot Robbie: Μιλάει πρώτα φορά για τον αποκλεισμό της από τα Όσκαρ!

Η Margot Robbie λύνει τη σιωπή της, πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό της από τα Όσκαρ και μιλάει για την αδικία που ένιωσε, όχι τόσο για τον εαυτό της, όσο για την σκηνοθέτη της "Barbie", Greta Gerwig που δεν έλαβε υποψηφιότητα.

Όπως είπε στο People, «Δεν υπάρχει λόγος να λυπάσαι όταν ξέρεις ότι είσαι τόσο ευλογημένος. Προφανώς πιστεύω ότι η Greta θα έπρεπε να είναι υποψήφια για Kαλύτερη Σκηνοθεσία, γιατί αυτό που έκανε είναι κάτι που γίνεται μια φορά στην καριέρα σου, μια φορά στη ζωή, αυτό που έφτιαξε είναι πραγματικό. Αλλά ήταν μια απίστευτη χρονιά για όλες τις ταινίες».

Την δυσαρέσκεια του είχε δηλώσει πριν μερικές ημέρες και ο Ryan Gosling, ο οποίος αν και πήρε υποψηφιότητα για τον Β' Ανδρικό ρόλο ως "Ken", δεν μπόρεσε να το χαρεί, καθώς ένιωσε πως αδικείται η συμπρωταγωνίστρια του αλλά και η σκηνοθέτης.

«Δεν υπάρχει Ken χωρίς Barbie και δεν υπάρχει ταινία "Barbie" χωρίς την Greta Gerwig και την Margot Robbie, τους δύο ανθρώπους που είναι οι περισσότερο υπεύθυνοι από κάθε άλλον, για αυτή την ταινία που έγραψε ιστορία και γνώρισε παγκόσμια αναγνώριση. Καμία αναγνώριση δεν θα ήταν δυνατή για οποιονδήποτε στην ταινία χωρίς το ταλέντο, το τσαγανό και την ιδιοφυΐα τους. Το να πω ότι δεν είμαι απογοητευμένος που δεν είναι υποψήφιες στις αντίστοιχες κατηγορίες του, θα ήταν λίγο», είχε δηλώσει.