ΝΕΑ

Celine Dion: Η ζωή της με το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου γίνεται ντοκιμαντέρ!

H Celine Dion πήρε την απόφαση να μοιράστει με τους εκατομμύρια θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο την ιστορία της και πως είναι η καθημερινότητα της με το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου, με τον οποίο έχει διαγνωστεί.

Το ντοκιμαντέρ, «I Am: Celine Dion», θα μεταφερθεί στις οθόνες μας τη μάχη της τραγουδίστριας με τη σπάνια νόσι, η οποία επηρεάζει τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό. την ανακοίνωση της ταινίας έκανε η ίδια η Dion σε ανάρτηση της στα social media, στην οποία έγραψε: «Αυτά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια τέτοια πρόκληση για μένα, το ταξίδι από την ανακάλυψη της πάθησής μου μέχρι να μάθω πώς να ζω με αυτήν και να τη διαχειρίζομαι, αλλά να μην την αφήνω να με καθορίζει», έγραψε στη σελίδα της στο Instagram. «Καθώς συνεχίζεται ο δρόμος για την επανέναρξη της καριέρας μου στις παραστάσεις, συνειδητοποίησα πόσο μου έχει λείψει, το να μπορώ να βλέπω τους θαυμαστές μου».

Φυσικά, τόνισε πως ο σκοπός του ντοκιμαντέρ δεν είναι άλλος από το «να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για αυτή την «άγνωστή» πάθηση και να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα υγείας».