ΝΕΑ

Amy Winehouse: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της βιογραφικής ταινίας

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της!

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο teaser της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας της Amy Winehouse και παίρνουμε μια κλεφτή ματιά από τη ζωή της.

Η ταινία "Back To Black" σε σκηνοθεσία της Sam Taylor-Johnson, η Marisa Abela αναλαμβάνει τον ρόλο, μιας τραγουδίστριας που άλλαξε τη μουσική σκηνή και σε λίγα μόλις χρόνια κατάφερε να αφήσει το στίγμα της.

Στο teaser, στο οποίο ακούμε να παίζει το "Back To Black", παίρνουμε μια κλεφτή ματιά στην επιτυχία και τους αγώνες της Winehouse, καθώς από άγνωστη μεταμορφώνεται σε παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο. Η ταινία εκτός από την καριέρα της, εισβάλει στην προσωπική ζωή της μουσικού και μας δείχνει την σχέση της με την μητέρα και τον σύντροφο της, τον οποίο υποδύεται ο Jack O' Connell.


Το "Back to Black" γυρίστηκε με την πλήρη υποστήριξη του The «Amy Winehouse Estate», καθώς και των Universal Music Group και Sony Music Publishing. «Αφηγημένη από την οπτική γωνία της Έιμι, η ταινία είναι μια αδιαμφισβήτητη ματιά στη γυναίκα πίσω από το φαινόμενο και τη σχέση που ενέπνευσε ένα από τα πιο θρυλικά άλμπουμ όλων των εποχών», αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Μαΐου.