ΝΕΑ

Sex and the City: Η διάσημη φούστα της Sarah Jessica Parker βγαίνει σε δημοπρασία

Ένας φανατικός θαυμαστής του "Sex and The City" θα έχει τη ευκαιρία να αγοράσει ένα από τα εμβληματικά outfit που φόρεσε η Sarah Jessica Parker ως Carry Bradshaw.

Πιο συγκεκριμένα, η φούστα tutu που φόρεσε η πρωταγωνίστρια στους τίτλους αρχής της γνωστής σειρά, πρόκειται να βγει σε δημοπρασία για 8.000-12.000 δολάρια από τον οίκο δημοπρασιών Julien’s στην Καλιφόρνια στις 18 Ιανουαρίου.


Η φούστα είχε αγοραστεί από την σχεδιάστρια κοστουμιών του "Sex and The City", Patricia Field για το ποσό των 5 δολαρίων. «Η φούστα σε στυλ tutu ήταν ιδιότροπη, περιπετειώδης και απροσδόκητη – κάπως σαν το σόου, Sex and the City», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Field.

Εκτός από τους τίτλους αρχής της σειράς, η φούστα έκανε την επανεμφάνιση της το 2008, σε ένα επεισόδιο που η Carry έκανε ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα της. Η φούστα αποτελεί μέρος της δημοπρασίας “Unstoppable: Signature Styles of Iconic Women in Fashion”, η οποία περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ μεταξύ άλλων της πριγκίπισσας Diana, της Audrey Hepburn και της Elizabeth Taylor.