ΝΕΑ

Mean Girls: Kυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ της ταινίας

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του "Mean Girls", η Paramount κυκλοφόρησε το επίσημο και τελικό τρέιλερ της ταινίας.

Σχεδόν 21 χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη φορά που είδαμε στις οθόνες μας το "Mean Girls", η εταιρεία παραγωγής κυκλοφορεί μια νέα, ανανεωμένη έκδοση της επιτυχημένης ταινίας. Το σενάριο του νέου μιούζικαλ "Mean Girls" υπογράφουν οι Nell Benjamin και Tina Fey, η οποία έχει αναλάβει και μέρος της παραγωγής.

Όπως αναφέρει η περίληψη της ταινίας, «η νέα μαθήτρια Cady Heron (Angourie Rice) από την Αφρική, που μόλις μετακόμισε στα προάστια του Ιλινόις, καλωσορίζεται από την ελίτ ομάδα δημοφιλών κοριτσιών "The Plastics" με αρχηγό τη Regina (Reneé Rapp) και τα τσιράκια της.


Ωστόσο, όταν θα κάνει το μεγάλο λάθος να ερωτευτεί τον πρώην φίλο της αρχηγού, τον Aaron (Christopher Briney) βρίσκει τον εαυτό της θήραμα στο στόχαστρο της Regina. Καθώς η Cady σχεδιάζει να καταστρέψει το κορυφαίο αρπακτικό της ομάδας με τη βοήθεια των φίλων της, πρέπει να μάθει πώς να μείνει πιστή στον εαυτό της, ενώ περιηγείται στην πιο απαίσια ζούγκλα από όλες».

Όπως αναφέρει το "People" η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Ιανουαρίου.