ΝΕΑ

Demi Lovato: Αρραβωνιάστηκε μετά από έναν χρόνο σχέσης

Η Demi Lovato πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς το Σάββατο ο αγαπημένος της, Jutes, έκανε πρόταση γάμου, μετά από 1 χρόνο σχέσης.

Η τραγουδίστρια, που το τελευταίο διάστημα δήλωνε πως βιώνει την απόλυτη ευτυχία, είπε το μεγάλο ναι στον μουσικό σύντροφο της, ο οποίος της ζήτησε να παντρευτούν το Σάββατο. Η πρόταση έγινε στο εστιατόριο "Craig's" στο Δυτικό Hollywood, με την παρουσία φίλων και συγγενών.

«Είμαι ακόμα άφωνη. Η χθεσινή νύχτα ήταν η καλύτερη νύχτα της ζωής μου και δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα παντρευτώ τον έρωτα της ζωής μου. Αγάπη μου, είμαι πέρα για πέρα ενθουσιασμένη που θα σε παντρευτώ... κάθε μέρα που πέρασα μαζί σου ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και δεν μπορώ να περιμένω να σε αγαπώ και να σε λατρεύω για πάντα. Στην υγειά της υπόλοιπης ζωής μας. Σ' αγαπώ μωρό μου», έγραψε η Lovato σε ανάρτηση της στο Instagram.


«Χθες ζήτησα από την καλύτερή μου φίλη να με παντρευτεί και είπε ναι. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα και δόξα τω Θεώ τώρα δεν θα χρειαστεί ποτέ να το κάνω. Νιώθω σαν ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Είμαι τόσο ερωτευμένος μαζί σου», έγραψε από πλευράς του ο Jutes.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει τον Αύγουστο του 2022 και από τότε είναι αχώριστοι.