ΝΕΑ

Φιλαράκια: Ετοιμάζουν reunion στη μνήμη του Matthew Perry

Τους τελευταίους δύο μήνες, τα Φιλαράκια βρίσκονται συνεχώς στην σκέψη μας. Ο ξαφνικός θάνατος του Matthew Perry στοίχησε σε όλους εμάς που είχαμε μια μικρή (ή μεγάλη) αδυναμία στον Chandler Bing.

Οι αγαπημένοι μας "Friends", όπως αναφέρει πηγή στο OK Magazine, ετοιμάζουν ένα νέο reunion που οι πέντε, πλέον, πρωταγωνιστές θα συγκεντρωθούν για να τιμήσουν τον Perry.

«Ήταν στα πλάνα τους να βρεθούν μαζί, μόνο οι πέντε τους, ώστε να νιώσουν άνετα να πουν ό,τι έχουν στο μυαλό τους. Αυτή η ιδιωτική συγκέντρωση γίνεται για να μοιραστούν αναμνήσεις και να γελάσουν μαζί, αλλά και για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγαπημένο τους συμπρωταγωνιστή, Μάθιου. Θα θυμηθούν μερικές από τις αγαπημένες τους στιγμές με τον Ματ, θα μοιραστούν ιστορίες, θα γελάσουν και θα κλάψουν», αναφέρει η πηγή.

matthew perry

Η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, ο David Schwimmer, η Lisa Kudrow και ο Matt LeBlanc ήταν από τους λίγους που παρευρέθηκαν στην κηδεία του ηθοποιού, με την πηγή να αναφέρει πως παρά τον πόνο τους, έδειξαν σεβασμό στην οικογένεια του ηθοποιού.

«Η κηδεία ήταν μια τόσο θλιβερή περίσταση, αλλά ήταν κυρίως για την οικογένεια του Matt και συγκρατήθηκαν από σεβασμό προς αυτούς», είπε χαρακτηριστικά.