ΝΕΑ

Spoiler Alert: Είδαμε το Wonka και μπήκαμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

Αν είστε λάτρεις της σοκολάτας, των Χριστουγέννων, των μιούζικαλ, τότε, ήρθε η ώρα να κλείσετε εισιτήρια για το "Wonka", την απόλυτη οικογενειακή ταινία για τις γιορτές.

Αφού εξοπλιστήκαμε με γλυκά και ζαχαρωτά (κάτι που σας συμβουλεύουμε να κάνετε και εσείς), μπήκαμε στην αίθουσα των Village για να παρακολουθήσουμε την ταινία που συζητούν όλοι το τελευταίο διάστημα. Η ταινία ξεκίνησε με τραγούδι από τον Timothee Chalamet, μια ευχάριστη έκπληξη που προμήνυε πως και στη συνέχεια, η μουσική θα έπαιζε βασικό ρόλο στην υπόθεση.

Αφού μάθαμε την συγκινητική ιστορία πίσω από την αγάπη του Willy Wonka στη σοκολάτα, η ταινία μας έδειξε το πόσο αγαθός είναι ο σοκολατοποιός, ο οποίος βρέθηκε ξαφνικά να χρωστάει 10.000 λίρες στην Πλύστρα (Olivia Coleman)που εκμεταλλεύτηκε την ανάγκη του.

Ωστόσο, ως μάγος που είναι, κατάφερε να βρει την άκρη του και να γλιτώσει πολλές φορές με τη βοήθεια της Noodle και της υπόλοιπης "οικογένειας" που γνώρισε όσο ήταν κρατούμενος και να μοιράζει σοκολάτα σε όλο τον κόσμο. Η σοκολάτα έκανε θραύση, μόνο που ο ανταγωνισμός με το "Καρτέλ Σοκολάτας" δεν του βγήκε σε καλό.

Φυσικά, την παράσταση έκλεψε ο Oompa Loompa του Hugh Grant, ο οποίος είχε περιορισμένες εμφανίσεις στη ταινία, όμως κατάφερε να κάνει όλους τους θεατές να γελούν με όλη τους την ψυχή.


Η ερμηνεία του Chalamet ήταν τόσο μοναδική που για λίγη ώρα ξεχάσαμε πως είχε παίξει ποτέ άλλο ρόλο, ενώ ο Hugh Grant μας έδωσε την ψευδαίσθηση πως ίσως αυτός είναι ο ρόλος της καριέρας του.

Ακόμα και αν δεν αναφέρθηκαν άμεσα στις γιορτές, το "Wonka" ήταν γεμάτο θετικά μηνύματα τόσο για τους μικρούς μας φίλους, όσο και για εμάς τους ίδιους, που παρέπεμπαν στα Χριστούγεννα και το πνεύμα των εορτών.

Αν είστε φαν των γνωστών ταινιών "Willy Wonka και το εργοστάσιο σοκολάτας", τότε θα λατρέψετε αυτή την ταινία, τόσο όσο και εμείς!