ΝΕΑ

Επιλέξαμε 5 διαχρονικές χριστουγεννιάτικες ταινίες για να δεις με τους αγαπημένους σου!

Το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι ξανά εδώ και εμείς αγαπάμε να βλέπουμε κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες. Ξέρετε, αυτές που μπορείτε να παρακολουθήσετε χρόνο με το χρόνο και δεν γερνούν ποτέ.

Καθώς ο καιρός γίνεται πιο κρύος, δεν θέλουμε τίποτα περισσότερο από το να κουλουριαστούμε στον καναπέ, να πιούμε ζεστή σοκολάτα και αφού φάμε μερικά χριστουγεννιάτικα μπισκότα να πατήσουμε το play.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε διαχρονικές χριστουγεννιάτικες ταινίες που έχουμε αγαπήσει.

Home Alone (1990)

Για όσους δεν το έχουν παρακολουθήσει μέχρι τώρα (ποιοί είστε;;) ορίστε μια γρήγορη περίληψη για την αγαπημένη ταινία. Ο οκτάχρονος Kevin McCallister θα μείνει μόνος στο σπίτι αφού η οικογένεια του τον ξεχνά κατά λάθος και φεύγει στο Παρίσι για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ενώ η οικογένειά του προσπαθεί απεγνωσμένα να επιστρέψει στην Αμερική, διαρρήκτες προσπαθούν να εισβάλουν στο σπίτι του μικρού Kevin.

Ωστόσο ο Kevin θα υπερασπιστεί επάξια το σπίτι του!


It's A Wonderful Life (1946)

Το ''It's A Wonderful Life'' κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι σίγουρα μια από τις κορυφαίες χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών. Παρόλο που η ταινία δεν προκάλεσε μεγάλο σάλο όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, έχει αποδειχθεί διαχρονική.

Η ιστορία επικεντρώνεται στον George Bailey, έναν ντόπιο επιχειρηματία που βλέπει με τη βοήθεια ενός φύλακα άγγελου πώς θα ήταν η ζωή του αν δεν υπήρχε. Αφού είδε πώς θα ήταν η ζωή χωρίς αυτόν, ο George συνειδητοποιεί τη θετική επίδραση που είχε στη μικρή του πόλη.

Το κύριο μήνυμα της ταινίας είναι αυτό που αρέσει σε πολλούς να θυμούνται κάθε Χριστούγεννα…η αγάπη σε κάνει πιο πλούσιο από τα χρήματα.


Love Actually (2003)

‘’To me you are perfect’’… Η ερωτική εξομολόγηση του Andrew Lincoln στην Keira Knightley χρησιμοποιώντας πλακάτ πρέπει να είναι μια από τις πιο ρομαντικές στιγμές σε όλη την ταινία. Με την σκηνή να ντύνεται στη μελωδία του ‘’Silent Night’’ η σκηνή αγγίζει ακόμα και τους πιο ψυχρούς θεατές.


Elf (2003)

Ίσως να είναι καλύτερη κωμική χριστουγεννιάτικη ταινία. Μαζέψτε την οικογένεια και απολαύστε τον ξεκαρδιστικό Will Ferrell ως μεγάλο ξωτικό που τολμάει να ταξιδέψει μακριά από τον Βόρειο Πόλογια να αναζητήσει τον πατέρα του!


The Polar Expresss (2004)

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ένα νεαρό αγόρι ξεκινά μια μαγική περιπέτεια στον Βόρειο Πόλο με το Polar Express, ενώ μαθαίνει για τη φιλία, τη γενναιότητα και το πνεύμα των Χριστουγέννων...