ΝΕΑ

Timothee Chalamet: Αποκτά το δικό του κέρινο ομοίωμα στο "Madame Tussauds"

Ο Timothee Chalamet αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη καλύτερη στιγμή της καριέρας του με δύο ταινίες να ετοιμάζονται για πρεμιέρα. Ο ηθοποιός, που σε μια εβδομάδα θα απολαύσουμε στον ρόλο του Willy Wonka, πρόκειται να αποκτήσει το δικό του κέρινο ομοίωμα στο "Madame Tussauds" του Λονδίνου.


Το ομοίωμα του αγαπημένου μας Wonka θα βρίσκεται στο μουσείο με τη νέα συλλογή που θα είναι διαθέσιμη από την άνοιξη του 2024. Το "Madame Tussauds" δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το ανολοκλήρωτο ομοίωμα του Chalamet, με το χαρακτηριστικό του μαλλί και τα ζυγωματικά να αποτυπώνουν την αληθοφανή εικόνα του ηθοποιού.

«Ο Timothee Chalamet είναι ο νέος τύπος πρωταγωνιστή του Hollywood και συνεργαζόμαστε στενά μαζί του για κάθε λεπτομέρεια της επερχόμενης φιγούρας του. Ανυπομονούμε να δουν οι θαυμαστές του την πρώτη του φιγούρα στο "Madame Tussauds"», ανέφερε η Joe Kinsey, η studio manager του μουσείου.

timothee chalamet

Και συνέχισε: «Η ομάδα εδώ διασκεδάζει πολύ χτενίζοντας τον κατάλογο των look του για να επιλέξει το τέλειο ντύσιμο και θα περάσει πολύ χρόνο τελειοποιώντας αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως τα σμιλεμένα ζυγωματικά, μπορεί να είναι τα πιο χαρακτηριστικά ζυγωματικά που έχουμε δουλέψει μέχρι τώρα!».