ΝΕΑ

Cher: Αποκάλυψε το ένα πράγμα που όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν τουλάχιστον μία φορά

Μιλώντας στο νέο επεισόδιο της εκπομπής του Youtube, «Chicken Soup Date» με την Amelia Dimoldenberg, η Cher αποκάλυψε ένα πράγμα που πρέπει να κάνουν όλες οι γυναίκες έστω και μια φορά στη ζωή τους.

Η απάντηση, ταιριάζει απόλυτα με την τραγουδίστρια, η οποία βγαίνει αυτή την περίοδο με τον 37χρονο Alexander Edwards. Όπως είπε, όλες οι γυναίκες πρέπει «να βγουν με έναν νεότερο άντρα».

Μιλώντας για τη σχέση της με τον τραγουδιστή:

«Έφυγα για να πάω στην Ελβετία και μου έστειλε μήνυμα: "Πού πας;"» περιέγραψε. «Του απάντησα: "Πάω στην Ελβετία. Είμαι λίγο κουρασμένη" και τότε μου έγραψε: "Λοιπόν, ξεκουράσου λίγο, μωρό μου (baby)", με τρία Υ».


Και συνέχισε: «Κι εγώ λέω: "Δεν με ξέρει αρκετά καλά για να βάλει τρία Υ στο μωρό μου (baby)". Ήμουν κάπως τσαντισμένη. Και μετά άρχισε να μου στέλνει μηνύματα».

Μάλιστα, όπως ανέφερε, έλεγε πάντα στις φίλες της πως δεν υπήρχε περίπτωση να ερωτευτεί έναν τόσο μικρότερο άντρα, πόσο μάλλον από μηνύματα, κάτι που δεν πιστεύει πλέον. «Έλεγα στις φίλες μου, μην ερωτευτείτε έναν νεότερο άνδρα, είμαστε πολύ μεγάλες. Και μην ερωτευτείτε μέσω μηνυμάτων. Πάει αυτή η θεωρία», αστειεύτηκε.