ΝΕΑ

Macaulay Culkin: Απέκτησε το δικό του αστέρι στο "Walk of Fame"

Ένα πρόωρο Χριστουγεννιάτικο δώρο έλαβε ο Macaulay Culkin, αποκτώντας το δικό του αστέρι στο "Walk of Fame" του Hollywood.

Ο ηθοποιός, που αυτή τη περίοδο έχει την τιμητική του, βρέθηκε στην τελετή αποκάλυψης του αστεριού του στη λεωφόρο Hollywood Boulevard στο Λος Άντζελες, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου.

Στην τελετή, ο μεγάλος πλέον Kevin McCallister, επανενώθηκε με την κινηματογραφική του μητέρα Cathrine O'Hara, η οποία ευχαρίστησε τον Culkin που την προσκάλεσε σε μια τόσο σημαντική ημέρα, κάνοντας μια μικρή αναφορά στις ταινίες "Home Alone": «Ευχαριστώ που συμπεριέλαβες εμένα, την ψεύτικη μαμά σου που σε άφησε μόνο στο σπίτι όχι μία, αλλά δύο φορές».

macaulay culkin

Από την τελετή δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγος του, Branda Song, με τους δύο γιούς του, οι οποία του μοιάζουν εκπληκτικά. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην οικογένεια του ευχαριστώντας την σύζυγο του για όσα του έχει προσφέρει, κλείνοντας τον λόγο με την χαρακτηριστική του ατάκα: «Merry Christmas, ya filthy animals (Kαλά Χριστούγεννα, βρωμερά ζώα)!».