ΝΕΑ

John Lennon: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του στο ντοκιμαντέρ «John Lennon: Murder Without a Trial»

Από τη στιγμή που ο John Lennon δολοφονήθηκε, στοιχεία, λεπτομέρειες και υλικό από την βραδιά που στέρησε από τη μουσική βιομηχανία έναν θρύλο, βγαίνουν συνεχώς στο φως.

Τα άγνωστα κίνητρα που ώθησαν τον Mark David Chapman στο να πατήσει την σκανδάλη, φαίνεται να αποκαλύπτονται στο νέο ντοκιμαντέρ του Apple TV+ με τίτλο «John Lennon: Murder Without a Trial». Μέσα από συνεντεύξεις αυτόπτων μαρτύρων και προσώπων από τη ζωή του Chapman, μαθαίνουμε πληροφορίες για τα κίνητρα του Chapman και γιατί αποφάσισε να σκοτώσει τόσο ωμά τον μουσικό και πρώην μέλος των The Beatles.

Μεταξύ των ανθρώπων που αποκαλύπτουν όσα έζησαν είναι η ψυχίατρος που αξιολόγησε για πρώτη φορά τον Chapman, ο οδηγός ταξί Richard Peterson που ήταν μάρτυρας των πυροβολισμών και ο Jay Hastings, θυρωρός στο ιστορικό κτίριο «Dakota» που άκουσε τα τελευταία λόγια του Lennon.


Στο ντοκιμαντέρ θα δούμε ακόμα και αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη σκηνή του εγκλήματος. Το «John Lennon: Murder Without a Trial» θα κάνει το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα από τις 6 Δεκεμβρίου.