ΝΕΑ

Ο Jim Carrey απαντάει στις φήμες για επιστροφή του στον ρόλο του Grinch

Ο Jim Carrey που αγαπήσαμε να μισούμε στον ρόλο του Grinch έδωσε ένα τέλος στις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στον ρόλο του "κλέφτη των Χριστουγέννων".

Τις φήμες είχαν διαδώσει δημοσιεύματα της «Giant Freaking Robot» που ήθελα τον Carrey να μεταμορφώνεται ξανά στο κακότροπο πράσινο τέρας που προσπάθησε να "κλέψει" τα Χριστούγεννα στο «How the Grinch Stole Christmas», το 2000. Αυτά τα δημοσιεύματα διέψευσε ο ηθοποιός χθες λέγοντας πως δεν είναι αλήθεια.

Ο ηθοποιός έχει εκφράσει και στο παρελθόν την δυσαρέσκεια του με τα sequel θεωρώντας τα κυρίως εμπορικές προσπάθειες για μια "βέβαιη" επιτυχία.

«Θεωρώ ότι τα sequel είναι μια λειτουργία του εμπορίου ως επί το πλείστον. Τουλάχιστον τα δύο που έχω κάνει, ήταν χαρακτήρες που μου άρεσε να κάνω, αλλά βρήκα τον εαυτό μου να παπαγαλίζει σχεδόν τον εαυτό μου σε εκείνο το σημείο».

Και είχε προσθέσει: «Όταν βάζεις 10 χρόνια ανάμεσα σε σένα και την τελευταία φορά που το έκανες, ξαφνικά σκέφτεσαι: "Πώς το έκανα πάλι αυτό;"... Έτσι, μιμείσαι την αρχική σου έμπνευση», είδε δηλώσει στο CinemaBlend το 2017, ο Carrey.