ΝΕΑ

Η Nicole Kidman επιβεβαίωσε την 3η σεζόν του Big Little Lies!

Είναι γεγονός, το "Big Little Lies" που τόσο αγαπήσαμε επιστρέφει στις οθόνες μας. Όπως αποκάλυψε η Nicole Kidman κατά τη διάρκεια Q&A στο CME Group Tour Championship στη Νάπολη της Φλόριντα, η επιτυχημένη σειρά ανανεώνεται για 3η σεζόν από το HBO.

«Θα βγεί και τρίτη (σεζόν), απλά για να ξέρετε», είπε η Kidman, αναφερόμενη στη σειρά που έκανε πρεμιέρα το 2017. Στη σειρά πρωταγωνιστούν στο πλευρό της Kidman, η Shailene Woodley και η Reese Witherspoon, οι οποίες στο παρελθόν δεν είχαν δηλώσει επιθυμία να συνεχίσουν την σειρά.

Μετά τη δήλωση της Kidman αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το αν θα επιστρέψουν στη σειρά αλλά και ποιοι ηθοποιοί θα πλαισιώσουν τη σεζόν. Να θυμίσουμε πως στην 2η σεζόν είδαμε την μοναδική Meryl Streep στον ρόλο της Mary Louise, έναν χαρακτήρα που ιδανικά θα θέλαμε να επιστρέψει.

Η Kidman και η Witherspoon εκτός από πρωταγωνίστριες, είναι και παραγωγοί της σειράς.

Το Big Little Lies είναι μια ανατρεπτική, μαύρη κωμωδία που υφαίνει μια ιστορία φόνου και διαφθοράς, καθώς ξεσκεπάζει τον μύθο της κοινωνίας και τις αντιφάσεις που κρύβονται πίσω από την εξιδανικευμένη εικόνα για το γάμο, το σεξ, τη μητρότητα, τη φιλία.