ΝΕΑ

Olivia Rodrigo: Εξηγεί γιατί ένιωσε πρόκληση όταν έγραφε το "Can't Catch Me Now" για το "Hunger Games"

Η Olivia Rodrigo είναι η μουσική ιδιοφυία πίσω από το soundtrack της νέα ταινίας "The Hunger Games: Η μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών" που κάνει πρεμιέρα αύριο στους κινηματογράφους.

Στην πρεμιέρα της ταινίας στο Hollywood την Δευτέρα, η Rodrigo αποκάλυψε ότι το να γράψει το soundtrack της ταινία ήταν στην πραγματικότητα πιο δύσκολο από ότι φανταζόταν γιατί συνήθως γράφει τραγούδια για την ίδια που αφορούν κυρίως δικά της βιώματα. «Ήταν μια πραγματικά διασκεδαστική πρόκληση για μένα ως μουσικό, γιατί πολλά από τα τραγούδια μου αφορούν την προσωπική μου ζωή», είπε στο Entertainment Tonight.

«Ήταν μια υπέροχη εμπειρία να προσπαθήσω να γράψω κάτι από την ματιά του χαρακτήρα της Lucy Gray», συνέχισε η 20χρονη τραγουδίστρια, αναφερόμενη στην πρωταγωνίστρια της ταινίας που υποδύεται η Rachel Zegler. «Είναι ένας χαρακτήρας με τον οποίο νιώθω πολύ συνδεδεμένη».

Η Rodrigo δήλωσε επίσης ότι ένιωσε μεγάλη "τιμή" και ενθουσιασμό όταν της ζητήθηκε να γράψει εκείνη το soundtrack, λέγοντας πως είναι πολύ μεγάλη θαυμάστρια της τριλογίας των Hunger Games. «Όταν μου ζήτησαν να το κάνω αυτό, ήμουν τόσο ενθουσιασμένη και τόσο νευρική», τόνισε.