ΝΕΑ

Ο Joey και η Monica αποχαιρετούν τον δικό τους Chandler

Η Monica και ο Joey αποχαιρέτησαν τον δικό τους Chandler με δύο συγκινητικές αναρτήσεις στο Instagram. Η Courteney Cox και ο Matt Leblanc είναι οι πρώτοι από τα "Φιλαράκια" που έκαναν ανάρτηση και μίλησαν δημόσια για τον Matthew Perry, 17 μέρες μετά τον θάνατο του.

Χθες το βράδυ απόλυτη συγκίνηση μας προκάλεσε η ανάρτηση του Leblanc, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Perry, με φωτογραφίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης μας σειράς, ενώ έγραψε στην λεζάντα:

«Matthew, με βαριά καρδιά λέω αντίο. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά ανάμεσα στις αγαπημένες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Πάντα θα χαμογελάω, όταν σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα αδερφέ, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι κρατάς τα 20 δολάρια που μου χρωστάς».

Λίγα λεπτά μετά ακολούθησε η ανάρτηση της Cox, η οποία αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας ένα βίντεο από όταν γύριζαν τη σκηνή στο Λονδίνο που η Monica πετάγεται μέσα από τα σκεπάσματα του Chandler και αποκαλύπτει πως ο Matthew της έλεγε πάντα αστεία πριν το γύρισμα.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που έζησα μαζί σου Matty και μου λείπεις κάθε μέρα», έγραψε στη λεζάντα.

«Όταν συνεργάζεσαι με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Matthew, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που θα ήθελα να μοιραστώ. Προς το παρόν εδώ είναι μία από τις αγαπημένες μου».

«Για να δώσω λίγες πληροφορίες για την εν λόγω σκηνή, ο Chandler και η Monica υποτίθεται ότι θα περνούσαν μια νύχτα στο Λονδίνο», εξηγεί η Cox. «Αλλά λόγω των έντονων αντιδράσεων του κοινού, έγινε η αρχή της ερωτικής τους ιστορίας. Σε αυτή τη σκηνή, πριν ξεκινήσουμε το γύρισμα, μου ψιθύρισε μια αστεία ατάκα για να την πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και πολύ ευγενικός», γράφει η Cox αποχαιρετώντας τον Matthew Perry.