ΝΕΑ

Dwayne Johnson: Επιβεβαιώνει την έναρξη των γυρισμάτων της "Moana"

Είμαστε σίγουροι πως όταν είδατε τον πρώτη φορά τον Maui στην αγαπημένη παιδική ταινία "Moana", σκεφτήκατε τον Dwayne Johnson και πόσο του μοιάζει. Φυσικά, το γεγονός ότι ο ηθοποιός έχει χαρίσει την φωνή στον εμβληματικό χαρακτήρα, βοήθησε στην σύγκριση.

Ο Johnson βρέθηκε χθες το βράδυ καλεσμένος στο "The Tonight Show" με τον Jimmy Fallon και επιβεβαίωσε όχι μόνο την συμμετοχή του ως Maui στην "live - action" εκδοχή της ταινίας, αλλά και την έναρξη των γυρισμάτων.

Ο ηθοποιός δήλωσε πολύ ενθουσιασμένος για την νέα του ταινία, με τον Jimmy Fallon να τον χαρακτηρίζει ως έναν "αληθινό Maui". Όπως είπε ο Johnson, την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Tommy Kail, που έγινε γνωστός από τη δουλειά του στο "Hamilton", ενώ την μουσική επιμέλεια, αναλαμβάνει ξανά ο μοναδικός Lil - Manuel Miranda.

Μετά την επίσημη λήξη της απεργίας των ηθοποιών και των σεναριογράφων, οι παραγωγές ταινιών και σειρών, ξεκίνησαν αμέσως να εργάζονται σκληρά, ώστε η παύση που έκαναν στα project τους, να μην αποβεί μοιραία.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ηθοποιός που θα πρωταγωνιστήσει στο πλάι του Dwayne, ούτε πότε θα δούμε την ταινία στις οθόνες μας. Το πιο πιθανό σενάριο είναι τα τέλη του 2024 ή το 2025.