ΝΕΑ

O Justin Bieber θα εμφανιστεί στο σπέσιαλ νέο επεισόδιο “Friends”

Tα γυρίσματα του σπέσιαλ επεισοδίου των Friends, The Reunion, ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, με τους Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matthew Perry και Matt LeBlanc να συναντιούνται ξανά μετά από χρόνια μπροστά από το διάσημο σιντριβάνι των τίτλων αρχής της σειράς. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, στο σπέσιαλ επεισόδιο θα κάνει την εμφάνισή του και ο διάσημος τραγουδιστής Justin Bieber.

Φυσικά, η εμφάνιση αυτή δε θα είναι απλή, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο Bieber θα φορέσει το κοστούμι “Spudnik” το οποίο είδαμε να φοράει ο Ross στην 8η σεζόν της σειράς. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα “γελοίο κοστούμι”, ο Bieber φαίνεται να το διασκέδασε με την ψυχή του. Εδώ που τα λέμε, αν πρότειναν σε εμάς να εμφανιστούμε στο σπέσιαλ επεισόδιο των Friends, και με το μπουρνούζι, που λέει ο λόγος, θα ήμασταν διατεθειμένοι να βγούμε, πόσο μάλλον με ένα θρυλικό τηλεοπτικό κοστούμι σαν το “Spudnik”.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το σπέσιαλ επεισόδιο, ωστόσο σύντομα πιστεύουμε πως θα έχουμε το πρώτο trailer.