ΝΕΑ

Mean Girls: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας

Η Tina Fey φέρνει ξανά στις οθόνες μας το Mean Girls που τόσο αγαπήσαμε το 2004, σε μια νέα ανανεωμένη αλλά και μουσική εκδοχή βασισμένη σε εφήβους του τώρα.

Στο ρόλο της θρυλικής Regina George η Reneé Rapp φέρνει έναν νέο αέρα στον εμβληματικό χαρακτήρα που αγαπήσαμε μέσω της rachel McAdams. Η Angourie Rice αναλαμβάνει τη Cady Heron της Lindsay Lohan, ενώ ο Chris Briney που αγαπήσαμε ως Conrad Fisher στο "The Summer I Turned Pretty" μεταμορφώνεται στον γλυκό και ευαίσθητο Aaron Samuels.

Στο επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες και έχει ήδη 3,5 εκατομμύρια views, βλέπουμε πολλά κοινά στοιχεία με την πρώτη ταινία. Βλέπουμε το burn book που χρησιμοποιούσε η Regina για να "κοροϊδεύει" τους συμμαθητές της, βλέπουμε το διάσημο χριστουγεννιάτικο χορευτικό αλλά και την Cady να προσπαθεί να εκδικηθεί με τον δικό της τρόπο την Regina.

Σε μια μουσική εκδοχή της ταινίας, το Mean Girls πρόκειται να μας κάνει να θυμηθούμε τα "νιάτα" μας, να μας κάνει να γελάσουμε, να νευριάσουμε αλλά και στις μικρότερες ηλικίες να ταυτιστούμε.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Ιανουαρίου.