ΝΕΑ

Jared Leto: Σκαρφάλωσε στο Empire State Building

Ο Jared Leto μας έχει συνηθίσει με τις "τρέλες" του, όμως αυτή τη φορά έφτασε στη...κορυφή. Ο διάσημος ηθοποιός και τραγουδιστής, με αφορμή την επερχόμενη περιοδεία των 30 Seconds to Mars, πήρε την απόφαση να δοκιμάσει τα όρια του και με τον κατάλληλο εξοπλισμό, σκαρφάλωσε σε ένα από τα υψηλότερα κτήρια του κόσμου, το Empire State Building στη Νέα Υόρκη.

Ο ηθοποιός που έγινε και επίσημα ο πρώτος άνθρωπος που νόμιμα σκαρφάλωσε το γιγαντιαίο κτήριο, έγινε φυσικά viral, με πολλούς θαυμαστές να τον συγκρίνουν με τον King Kong.

«Έχω μια αδυναμία στο Empire State Building, το "νούμερο ένα αξιοθέατο στον κόσμο", από τότε που ήμουν παιδί. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν τα παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες ή ο Κινγκ Κονγκ, αλλά κάτι σε αυτό το εμβληματικό κτίριο πάντα αιχμαλώτιζε τη φαντασία μου. Χτισμένο σε μόλις 13 σύντομους μήνες, σε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, αποτελούσε πάντα για μένα ένα ισχυρό σύμβολο όλων των δυνατοτήτων στη ζωή.

Όπως πολλοί από εσάς επίσης γνωρίζετε, μου αρέσει να σκαρφαλώνω. Είναι ένα από τα λίγα πράγματα που έχω βρει που με απομακρύνουν από κάποιες από τις πιέσεις της ζωής και με βοηθούν να βρω λίγη ελευθερία και ψυχραιμία» έγραψε o Jared Leto στην ανάρτηση του στα social media.