ΝΕΑ

Shania Twain: Ατύχημα για το λεωφορείο της περιοδείας της

13 μέλη του συνεργείου της περιοδείας της Shania Twain νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα με το λεωφορείο του tour στον Καναδά.

«Ένα λεωφορείο του πληρώματος και ένα φορτηγό από την περιοδεία Shania Twain, "Queen Of Me", ενεπλάκησαν σε ατύχημα σε αυτοκινητόδρομο οδηγώντας μεταξύ Winnipeg και Saskatoon», ανέφερε η ομάδα διαχείρισης της τραγουδίστριας στη Page Six.

«Πολλαπλά οχήματα αντιμετώπισαν επικίνδυνες συνθήκες οδήγησης λόγω κακοκαιρίας», συνεχίζει η δήλωση. «Τα μέλη του συνεργείου παραγωγής που χρειάζονται ιατρική φροντίδα έχουν μεταφερθεί σε κοντινά νοσοκομεία».

Στο ατύχημα, που συνέβη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του πληρώματος της περιοδείας, η τραγουδίστρια έτυχε να μην βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή στο λεωφορείο με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί.

«Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στις ομάδες έκτακτης ανάγκης για τη γρήγορη ανταπόκριση και τη συνεχή υποστήριξή τους», καταλήγει η ανακοίνωση. «Ζητάμε υπομονή καθώς φροντίζουμε την οικογένειά μας που περιοδεύει».

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Βασιλικής Καναδικής Εφίππουσας Αστυνομίας στο «Entertainment Tonight», κανένα άτομο που βρισκόταν στο λεωφορείο την ώρα του ατυχήματος δεν κινδυνεύει η ζωή του.