ΝΕΑ

Monica Bellucci: «Η Ελλάδα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά μου»

Ξετρελαμένη με την Ελλάδα δηλώνει η Monica Belluci, η οποία παρευρέθηκε χθες το βράδυ στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη. Η ηθοποιός βρέθηκε στην προβολή της ταινίας «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» του Τομ Βολφ και του Γιάννη Δημολίτσα.

monica bellucci

Μάλιστα, η Bellucci στο Φεστιβάλ θα τιμηθεί με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» για τη συνολική προσφορά της στο σινεμά. Την Πέμπτη, γι' αυτό το λόγο θα προβληθεί η ταινία «Μαλένα», με την οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή η Bellucci.

Φυσικά, η Belluci με την άφιξη της στο «Ολύμπιον», δέχτηκε ένα μεγάλο κύμα αγάπης από τους θαυμαστές που την περίμεναν ώρες για μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο. Η ηθοποιός δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με το κοινό, ενώ πήρε μαζί της το πανό που της είχαν ετοιμάσει. Η Monica Bellucci μίλησε για την χώρα μας με τα καλύτερα λόγια, όταν ανέβηκε στο βήμα του Φεστιβάλ, λέγοντας: «Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ».

monica bellucci