ΝΕΑ

Friends: Οι σεναριογράφοι ήθελαν ο Chandler να απατήσει τη Monica

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αγαπημένου μας Matthew Perry, όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται το φως σχετικά με τη ζωή και τη καριέρα του ηθοποιού. Η τελευταία αποκάλυψη αφορά τo "Friends" και μια αλλαγή στο σενάριο που έκανε ο Perry και μας έδωσε την πλοκή που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Όπως έγινε γνωστό από το ΤΜΖ, ο πολύ σύντομος ρόλος της Lisa Cash, αρχικά είχε γραφτεί για να χωρίσει την Monica και τον Chandler. Καλά καταλάβατε. Η γλυκιά αεροσυνοδός που είδαμε εμείς στο επεισόδιο της 5ης σεζόν, «The One in Vegas: Part 1», αρχικά θα παρέσερνε τον Chandler, ο οποίος θα απατούσε την Monica.

Όμως κάνοντας πρόβα τη σκηνή και διαβάζοντας καλύτερα το σενάριο ο Perry αρνήθηκε να γυρίσει αυτή τη σκηνή γιατί όπως είπε το κοινό θα μισούσε τον Chandler. Όπως είπε η Cash στη συνέντευξη, η πλοκή του επεισοδίου είχε ως εξής: Η Monica είχε έναν τσακωμό με τον Chandler στο Las Vegas, και ο χαρακτήρας της Lisa θα πήγαινε στο δωμάτιό του στα πλαίσια της υπηρεσίας δωματίου. Όπως ήταν η αρχική ιδέα των σεναριογράφων, ο Chandler θα απατούσε τη Monica με την υπάλληλο του ξενοδοχείου.

Όπως τόνισε η Lisa, μετά την πρόβα, ο Matthew πήγε στους σεναριογράφους και τους είπε να αλλάξουν αυτό το σημείο του επεισοδίου καθώς δεν συμφωνούσε με το πως θα κατέληγε η σειρά. Όπως είπε η κομπάρσος, ήξερε ότι αν τελικά γυρνούσαν την σειρά και είχε ένα τόσο κομβικό σημείο στην πλοκή της σειράς, η καριέρα της θα έπαιρνε άλλη πορεία. Όμως, σύμφωνα με την ίδια θεωρεί καλή απόφαση τόσο του Perry, όσο και των σεναριογράφων καθώς η σειρά θα ήταν εντελώς διαφορετική.