ΝΕΑ

Barbra Streisand: Κυκλοφορεί τα απομνημονεύματα της

Στα 81 της έτη, η Barbra Streisand έκανε κάτι που ζήτησε η Jackie Kennedy πριν 40 χρόνια. Ανακοίνωσε την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της ζωής και της καριέρας της. Η αυτοβιογραφία "My name is Barbra" κυκλοφορούν και επίσημα αύριο.

Όπως αποκαλύπτει μέσα στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει και ως e-book και audio book από τις εκδόσεις Penguin, την πρόταση για την αυτοβιογραφία είχε κάνει η Jackie το 1984. Εκείνη την εποχή η Kennedy ήταν επιμελήτρια βιβλίων του εκδοτικού οίκου Doubleday και είχε προτείνει στην Streisand να γράψει την αυτοβιογραφία της. Η Streisand, η οποία ήταν μόλις 42 ετών, τότε, αρνήθηκε καθώς θεωρούσε πως είχε πολλά ακόμα να κάνει στην καριέρα αλλά και τη ζωή της για να γράψει τα απομνημονεύματα της.

barbra streisand

Μπορεί να είχε απορρίψει την ιδέα, όμως το κράτησε στο πίσω μέρος του μυαλού της και άρχισε να γράφει χειρόγραφο ημερολόγιο με τη ζωή της και όσα έκανε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην καριέρα της τόσο στο τραγούδι, όσο και την υποκριτική.

Στο βιβλίο που μετρά 992 σελίδες, η Streisand δίνει βάρος στην μακροχρόνια καριέρα της, ενώ αφιερώνει ένα ολόκληρο κεφάλαιο στον Marlon Brando. «Οποιοδήποτε project κι αν είχα ποτέ στο μυαλό μου, η πρώτη μου σκέψη ήταν πάντα: “Θα έπαιζε σε αυτό ο Brando;”».

«Είμαι απλή, σύνθετη, γενναιόδωρη, εγωίστρια, μη ελκυστική, όμορφη, τεμπέλα, δυναμική», απαντάει η Streisand στο βιβλίο για το ποια είναι τελικά η Barbra.