ΝΕΑ

Ο Daniel Radcliffe ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον κασκαντέρ του που έμεινε παράλυτος στα γυρίσματα του Harry Potter

Ποιος θα φανταζόταν ότι το όνειρο ενός παιδιού θα κατέληγε σε ένα τόσο σοβαρό ατύχημα.

Ο Daniel Radcliffe αναλαμβάνει τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού στο νέο ντοκιμαντέρ που θα εξετάζει τη ζωή του David Holmes, του κασκαντέρ που έμεινε παράλυτος στα γυρίσματα της 7ης ταινίας του Harry Potter. Ο Holmes πριν χρόνια είχε υπογράψει το συμβόλαιο της ζωής του, όπως αναφέρει. Θα γινόταν ο κασκαντέρ του Radcliffe για τις σκηνές που ο νεαρός μάγος δεν θα μπορούσε να κάνει μόνος του. Μάλιστα για τις πρώτες 6 ταινίες, ο Holmes πραγματοποιούσε το όνειρο του.

Αυτό το όνειρο κράτησε μέχρι και το «Harry Potter and the Deathly Hallows: Μέρος 1», όπου σχεδιάστηκε ένα κόλπο με έκρηξη, αλλά η δύναμη προκάλεσε πτώση του νεαρού, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Από τότε ο Holmes έμεινε παράλυτος από το στήθος και κάτω.

Το Sky σε συνεργασία με την HBO πρόκειται να πουν την ιστορία του κασκαντέρ πριν αλλά κυρίως μετά το ατύχημα. Η ταινία θα λέγεται «David Holmes: Το αγόρι που έζησε», και πρόκειται να ρίξει φως σε αυτή την αξιοσημείωτη ιστορία.

«Κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 ετών, οι δύο τους δημιουργούν έναν άρρηκτο δεσμό, αλλά στην προτελευταία ταινία ένα τραγικό ατύχημα στα γυρίσματα αφήνει τον Ντέιβιντ παράλυτο με σοβαρό τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη, φέρνοντας τα πάνω κάτω στον κόσμο του», αναφέρει η σύνοψη του ντοκιμαντέρ.

Το ντοκιμαντέρ πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου.