ΝΕΑ

Αντίο Chandler Bing! Βλέπουμε τις 10 πιο αστείες στιγμές των "Friends" που μας έκαναν να τον αγαπήσουμε!

Αντίο Matthew Perry!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Για όλους τους hardcore θαυμαστές των Friends, η χθεσινή μέρα ήταν βαμμένη στα μαύρα. Όπως έγινε γνωστό την Κυριακή το πρωί, ο αγαπημένος μας Matthew Perry έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών μετά από πνιγμό στο τζακούζι του, που προκλήθηκε από καρδιακή προσβολή.

Ο Perry καθ΄όλη τη διάρκεια της καριέρας του μας έχει χαρίσει απεριόριστες στιγμές γέλιου. Ο Chandler Bing, που είναι και πιο γνωστός του ρόλος, για μερικούς από εμάς ήταν κάτι περισσότερο από έναν απλό χαρακτήρα. Ήταν ένας άνθρωπος που ταυτιστήκαμε που μας έκανε να γελάσουμε με τον σαρκασμό του, το χιούμορ και το πως διαχειριζόταν τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε. Από μια ασυνήθιστη παιδική ηλικία, μέχρι και τις προσπάθειες να κάνει παιδί με τη Monica, ο ρόλος του Chandler ήταν πλασμένος να είναι αληθινός.

Χωρίς να θέλουμε να δώσουμε προσωπική νότα στο αφιέρωμα, ο Chandler για εμάς ήταν ο αγαπημένος μας comfort character, ήταν ο χαρακτήρας που μας καθησυχούσε σε μια δύσκολη μέρα, ήταν ένα χάδι, ένα "όλα θα πάνε καλά".

Όσοι βλέπαμε "Φιλαράκια" γιατί χαλαρώναμε και ξεφεύγαμε από την καθημερινότητα, ξέρουμε πως τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Η απώλεια μας έχει στοιχίσει λίγο παραπάνω γιατί μαζί με τον Chandler χάνεται ένα μεγάλο κομμάτι της σειράς, ένα κομμάτι που μας κρατούσε πάντα συντροφιά. Μαζί με τον Chandler χάθηκαν και τα "Φιλαράκια" όπως τα ξέραμε. Πλέον δεν είναι πια 6...

Τα "Φιλαράκια" έμειναν 5 και σήμερα τιμούμε τον Matthew Perry και τον Chandler Bing με 10 αγαπημένες και πιο αστείες στιγμές από το "Friends".