ΝΕΑ

Ο Easy 97,2 σε πάει θέατρο με «Φιλουμένα Μαρτουράνο»

Και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάμε μια βόλτα στο θέατρο παρέα με τον easy 97.2 και τα «Φιλουμένα Μαρτουράνο».

Η γλυκόπικρη κωμωδία του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο επέστρεψε για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Θέατρο Δημήτρης Χορν με πρωταγωνιστές τη Μαρία Ναυπλιώτου και τον Μελέτη Ηλία σε σκηνοθεσία του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.

Δύο κόσμοι έρχονται αντιμέτωποι και τα στερεότυπα της πατριαρχίας κλονίζονται με όχημα τη σπουδαία γλώσσα του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο στην τρυφερή αυτή ιστορία αγάπης, πίστης και συγχώρεσης που σήμερα μοιάζει πιο επίκαιρη από ποτέ. Υπό το σκηνοθετικό βλέμμα του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, η Μαρία Ναυπλιώτου δίνει μία συγκλονιστική ερμηνεία ως Φιλουμένα Μαρτουράνο, μία ηρωίδα που μέχρι σήμερα αποτελεί σύμβολο ηρωισμού, επιβίωσης και μητρότητας, ενώ ο Μελέτης Ηλίας ως Ντομένικο Σοριάνο αποδεικνύει πως όλα μπορούν να αλλάξουν αρκεί να υπάρχει αγάπη. Μαζί τους ένα εξαιρετικό καστ με τους: Κωνσταντίνο Γαβαλά, Τίτο Γρηγορόπουλο, Ελευθερία Κοντογεώργη, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Ιωάννα Τζίκα Βασίλη Τσαλίκη και Μιχάλη Ψαλίδα.

filoumena martoyrano

Τι θα λέγατε να πηγαίναμε μια βόλτα στις φτωχογειτονιές της Νάπολης με τη Φιλουμένα Μαρτουράνο; Μείνετε συντονισμένοι στον αέρα, αλλά και τα** social media του Easy 97.2 **για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις.