ΝΕΑ

Ο Rick Astley ηχογραφεί ξανά το "Never Gonna Give You Up" με λάθος στίχους για την εκστρατεία ευαισθητοποίησης της μειωμένης ακοής

Ο Rick Astley ηχογραφεί ξανά το θρυλικό τραγούδι του "Never Gonna Give You Up" με λάθος στίχους, ως μέρος της εκστρατείας ευαισθητοποίησης της μειωμένης ακοής.

Η νέα έκδοση του κομματιού χρησιμοποιεί στίχους που οι άνθρωποι έχουν ακούσει λάθος στο παρελθόν και προσπαθεί να τους ενθαρρύνει να ελέγξουν την ακοή τους.

Οι νέοι στίχοι από το single του 1987 περιλαμβάνουν "You wouldn't catch nits from any other guy" και "Your aunt's been naked".

Ο Astley μιλώντας για το τραγούδι είπε: "Διασκέδασα πολύ όταν ηχογραφούσα ξανά το τραγούδι με τους Specsavers και ανακάλυψα τους διασκεδαστικούς τρόπους που οι άνθρωποι άκουσαν λάθος το τραγούδι μου".

"Ήταν περίεργο να τραγουδάω διαφορετικούς στίχους, αλλά χαίρομαι που μιλάω για την απώλεια ακοής, καθώς υπάρχει ακόμα ένα στίγμα γύρω από αυτό".

Φυσικά, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης ο τραγουδιστής μίλησε και για την δική του εμπειρία όταν είχε παρατηρήσει αλλαγές στην ακοή του, οπότε έκανε τεστ.

Μια έρευνα που διεξήχθη από την Specsavers διαπίστωσε ότι ένας στους τρεις ανθρώπους αναγνώρισε αλλαγές στην ακοή του σε διάστημα 10 ετών, αλλά το 57% δεν έκανε τίποτα για να το αντιμετωπίσει.

Η ίδια έρευνα διαπίστωσε ότι ένας στους έξι που άκουγε τους λάθος στίχους τραγουδιών δυσκολεύεται να ακούσει, με το 56% από αυτούς να παραδέχονται ότι δεν έκαναν τίποτα για να το ελέγξουν.