ΝΕΑ

Britney Spears: Στην κορυφή των προπωλήσεων το βιβλίο της, μετά την αποκάλυψη για την έκτρωση

Η πρόσφατη αποκάλυψη της Britney Spears σχετικά με την απόφαση που είχε πάρει να κάνει έκτρωση όταν ήταν σε σχέση με τον Justin Timberlake, όπως φαίνεται εκτόξευσε τις προπωλήσεις του βιβλίου της στα ύψη.

Το «The Woman in Me» αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο. 1 της λίστας best seller του Amazon, μια εβδομάδα πριν την κυκλοφορία του. «1 εβδομάδα μέχρι το βιβλίο μου #TheWomanInMe να φτάσει στα ράφια! Σας ευχαριστώ όλους που το κάνατε ήδη #1 στο Amazon !!!» γράφει η ίδια στα social media, γιορτάζοντας την επιτυχία του βιβλίου της.

Το βιβλίο υπόσχεται πολλές αποκαλύψεις, με την είδηση της έκτρωσης της Spears λόγω της άρνησης του Timberlake να γίνει πατέρας, να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, όταν ήταν σε σχέση με τον τραγουδιστή των NSYNC, είχε μείνει έγκυος, όμως όσο και αν ήθελε να κρατήσει το παιδί, όπως υποστηρίζει ο Justin την έπεισε πως δεν ήταν έτοιμοι να γίνουν γονείς και πήρε την απόφαση να μην ολοκληρώσει την εγκυμοσύνη.

«Αγαπούσα τον Justin τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι μια μέρα θα κάναμε οικογένεια μαζί. Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα απ' ό,τι περίμενα», γράφει η Spears σε ένα απόσπασμα που δημοσίευσε το «People».

«Αλλά ο Justin σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι» συνεχίζει η τραγουδίστρια

«Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα με μισήσει γι' αυτό, αλλά συμφώνησα να μην γεννήσω το μωρό. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Αν είχε αφεθεί μόνο σε μένα, δεν θα το έκανα ποτέ. Κι όμως, ο Justin ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας» δήλωσε η τραγουδίστρια.