ΝΕΑ

Britney Spears: Αποκάλυψε γιατί ξύρισε το κεφάλι της το 2007

Όλοι θυμόμαστε τη "σκοτεινή" εποχή της Britney Spears, όταν το 2007 ξύρισε ένα απόγευμα το κεφάλι της, λίγο πριν την έναρξη της κηδεμονίας της από τον πατέρα της, που δεν της έδινε λόγο στις αποφάσεις για την προσωπική της ζωή. Η τραγουδίστρια, μιλάει πρώτη φορά για την απόφαση να ξυρίσει τα μαλλιά της αλλά και τον λόγο που την ώθησε σε αυτή.

«Με είχαν κοιτάξει τόσο πολύ όταν μεγάλωνα. Με κοίταζαν από πάνω μέχρι κάτω, μου έλεγαν τι γνώμη είχαν για το σώμα μου, από τότε που ήμουν έφηβη. Το ξύρισμα του κεφαλιού μου και η συμπεριφορά μου ήταν οι τρόποι μου για να αντισταθώ», έγραψε στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, «The Woman in Me», η Spears.

Η απόφαση, όμως να πάρει τη ζωή στα χέρια της δε θα κρατούσε για πολύ καθώς το 2008, ο πατέρας της τραγουδίστριας, όπως αναφέρει η ίδια της έδωσε να καταλάβει πως οι μέρες "επανάστασης" τελείωσαν και τον έλεγχο της ζωή της ανέλαβε πλέον ο ίδιος.

«Μου έδωσαν να καταλάβω ότι εκείνες οι μέρες είχαν πλέον τελειώσει», μοιράζεται. «Έπρεπε να αφήσω τα μαλλιά μου να μακρύνουν και να ξαναβρώ τη φόρμα μου. Έπρεπε να πηγαίνω νωρίς για ύπνο και να παίρνω ό,τι φάρμακα μου έλεγαν να πάρω».

Ας θυμηθούμε λίγο το γεγονός:

Το 2007, μεταξύ μια σειράς περιόδων αποτοξίνωσης της Spears, η τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να ξυρίσει το κεφάλι της. Μια εποχή που οι παπαράτσι δεν την άφηναν ούτε σκουπίδια να πετάξει. Όταν πήγε στο Esther's Haircutting Studio στην Tarzana της Καλιφόρνια, η Britney ζήτησε από την κομμώτρια να της ξυρίσει τα καστανά της μαλλιά.

Όμως η κομμώτρια αρνήθηκε και με όλους τους φωτογράφους έξω από την είσοδο του μαγαζιού, η Spears πήρε μια ξυριστική μηχανή και έκοψε μόνη της τα μαλλιά.