ΝΕΑ

Top Gun: Στα σκαριά σειρά ντοκιμαντέρ βασισμένη στην ταινία δράσης

Όλοι οι φανατικοί θαυμαστές του Top Gun, μπορούν να σηκωθούν και να ξεκινήσουν τους πανηγυρισμούς γιατί η αγαπημένη τους ταινία εμπνέει σειρά ντοκιμαντέρ από το Nat Geo.

Η σειρά που ήδη ανυπομονούμε να δούμε στις οθόνες μας, «Top Gun: The Next Generation», ακολουθεί μια ομάδα μαθητών πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ καθώς προετοιμάζονται για να γίνουν πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών στο πρόγραμμα «Advanced Flight Training Program» του στρατού.

Η παραγωγή του ντοκιμαντέρ, «Zinc Media Group», φαίνεται να έχει πρόσβαση σε ένα από τα πιο απαιτητικά προγράμματα εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού, κάτι που μας κινεί ήδη το ενδιαφέρον.

Στη σειρά θα παρακολουθήσουμε μια ομάδα εκλεκτών μαθητών του Πολεμικού Ναυτικού σε μερικές από τις πιο δύσκολες πτητικές δοκιμασίες, συμπεριλαμβανομένης εκείνης της προσγείωσης σε αεροπλανοφόρο στη θάλασσα και οι καλύτεροι θα καταφέρουν να φτάσουν στην κορυφή για να πετάξουν το πιο προηγμένο αεροσκάφος στον κόσμο, το F-35C Lightning II.

«Με τόσα εκατομμύρια θαυμαστές της ταινίας σε όλο τον κόσμο, με τράβηξε αμέσως αυτή η σειρά. Αυτοί οι επίλεκτοι πιλότοι τζετ δεν είναι μόνο εξαιρετικά επιτυχημένοι και εντυπωσιακοί, αλλά όλοι έχουν να διηγηθούν πολύ διαφορετικές ιστορίες», δήλωσε ο Tom McDonald, ο οποίος εργάζεται στο «Global Factual and Unscripted Content» στο Nat Geo. «Με την αποκλειστική πρωτοφανή εσωτερική πρόσβαση του Nat Geo, αυτή η σειρά υπόσχεται να είναι ένα συναρπαστικό, οπτικά εντυπωσιακό και συναρπαστικό ταξίδι στον έντονα ανταγωνιστικό κόσμο των ελίτ πιλότων».

Η ημερομηνία της πρεμιέρας της σειράς αλλά και λεπτομέρειες σχετικά με το cast αναμένεται να ανακοινωθούν αργότερα φέτος.