ΝΕΑ

Οι Coldplay θα πάνε Καλλιμάρμαρο; Ποιο σενάριο επικρατεί;

Μετά το λουκέτο που μπήκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, οι εκδηλώσεις, οι συναυλίες και όσα είχαν πραγματοποιηθεί "πέφτουν σαν ντόμινο". Να θυμίσουμε πως το Ο.Α.Κ.Α. έκλεισε γιατί οι μεταλλικές κατασκευές του στεγάστρου Καλατράβα δεν ανταποκρίνονται στα κανονιστικά επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κλείσιμο του σταδιού για το 2024, με τη συναυλία των Coldplay, να είναι στην αναζήτηση νέου χώρου για την διεξαγωγή του. Για να σας βάλουμε στο κλίμα, την ημέρα που άνοιξαν προπωλήσεις, πωλήθηκαν 122.000 εισιτήρια, με τα 40.000 από αυτά από άτομα του εξωτερικού. Κάτι που σημαίνει ότι μαζί με τα εισιτήρια της συναυλίας, το κοινό έκλεισε την ίδια στιγμή αεροπορικά και ξενοδοχείο. Γι' αυτό και η επιλογή της αναβολής της συναυλίας είναι σχεδόν απίθανη.

Με το Ο.Α.Κ.Α να μην ανοίγει τις πόρτες του μέχρι την προγραμματισμένη συναυλία, η εταιρεία παραγωγής είναι στην αναζήτηση για το κατάλληλο χώρο, μόνο που κανένα στάδιο δεν έχει τη χωρητικότητα του Ο.Α.Κ.Α, εκτός από το Καλλιμάρμαρο. Όπως μεταδίδει το Protothema.gr, το Καλλιμάρμαρο είναι ο μοναδικός χώρος στην Αθήνα που να μπορεί να αναλάβει μια συναυλία παγκόσμιας εμβέλειας.

kallimarmaro

Η αλήθεια είναι πως τόσο για το συγκρότημα όσο και για την χώρα μας, η διαξαγωγή στον χώρο που ξεκίνησαν οι πρώτοι ολυμπιακοί αγώνες το 1896, θα είναι απίστευτη προβολή και αναμένεται να γίνει παγκόσμια είδηση.