ΝΕΑ

OVERHYPE SNEAKER CONVENTION στο Ζάππειο στις 14 & 15 Οκτωβρίου

Αν είστε θαυμαστές των sneakers όπως εμείς, να είστε προετοιμασμένοι γιατί η μεγαλύτερη γιορτή της Sneaker κουλτούρας επιστρέφει στην Αθήνα.

Το μοναδικό OVERHYPE Sneaker Convention, σε συνεργασία με το όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και το PR agency FMN, θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στο OVERHYPE Sneaker Convention και το OVERHYPE.gr θα βρείτε ότι ψάχνετε σε streetwear μόδα, σπάνια sneakers και θα μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα το πάθος σας. Μπορείτε να αγοράσετε παπούτσια που ονειρευόσασταν αλλά και να διαπραγματευτείτε την τιμή τους.

Ετοιμαστείτε για weekend shopping στο Ζάππειο, εκεί θα βρείτε ολοκαίνουργιες συλλογές σε sneakers και ρούχα άλλα και ευκαιρίες από προηγούμενες συλλογές!

Ζήστε με στυλ, δείτε από κοντά sneakers που ονειρευόσασταν αλλά δεν είχατε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ή ακόμη και να τα δείτε από κοντά.

overhype sneaker convention

Το OVERHYPE Sneaker Convention υποστηρίζεται επικοινωνιακά από τον ΑΝΤ1, το ΑΝΤ1+, το Vice.com και το Soundis.gr την πρώτη πλατφόρμα στην Ελλάδα που προσφέρει την απολυτή ακουστική εμπειρία με podcast και ραδιόφωνα, αλλά και τα site: Ladylike.gr, Oneman.gr και Sport24.gr.

Μπορείτε να κλείσετε από τώρα τα εισιτήρια σας στο More.com.

Το OVERHYPE Sneaker Convention σας περιμένει!