ΝΕΑ

Ο Bruce Springsteen αναβάλλει όλες τις συναυλίες του για το 2023

Ανησυχία προκαλεί η κατάσταση υγείας του Bruce Springsteen, λόγω της οποίας αναγκάστηκε να αναβάλλει τελικά ολόκληρη την περιοδεία «Bruce Springsteen & the E Street Band» για το 2023.

Η υγεία του τραγουδιστή τον τελευταίο καιρό έχει επιβαρυνθεί σοβαρά σε σημείο που αυτό τον μήνα είχε ανακοινώσει πως δεν βρίσκεται σε κατάσταση να δώσει το παρών στις συναυλίες του. Χθες, ωστόσο, ανακοίνωσε την αναβολή όλων των συναυλιών. Με μια ανάρτηση στα social media, ο Springsteen εξηγεί τους λόγους πίσω από την αναβολή της περιοδείας για το 2024.

«Ο Bruce Springsteen συνεχίζει να αναρρώνει σταθερά από τη νόσο του πεπτικού έλκους, τις τελευταίες εβδομάδες και θα συνεχίσει τη θεραπεία μέχρι το υπόλοιπο του έτους, σύμφωνα με τις συμβουλές του γιατρού. Έχοντας αυτό κατά νου και για λόγους προσοχής, όλες οι υπόλοιπες ημερομηνίες της περιοδείας του 2023 για τον Bruce Springsteen και την E Street Band θα αναβληθούν για το 2024.

Οι επαναπρογραμματισμένες ημερομηνίες για κάθε μία από τις συναυλίες του 2023, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αναβλήθηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα, θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα και όλες θα πραγματοποιηθούν στους αρχικά προγραμματισμένους χώρους τους. Όταν ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες του 2024, όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν στη νέα ημερομηνία και έχουν αγοράσει τα εισιτήριά τους μέσω των επίσημων εταιρειών πώλησης εισιτηρίων έχουν 30 ημέρες για να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων. Όλα τα εισιτήρια για τις αναβληθείσες παραστάσεις θα παραμείνουν έγκυρα για τις νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Τέλος, η ανακοίνωση περιλαμβάνει και ένα μήνυμα του Springsteen προς του θαυμαστές του. «Ο Springsteen λέει "ευχαριστώ όλους τους φίλους και τους θαυμαστές μου για τις ευχές, την ενθάρρυνση και την υποστήριξή σας. Είμαι σε φάση ανάρρωσης και ανυπομονώ να σας δω όλους του χρόνου"».