ΝΕΑ

Elton John: Πουλά το πολυτελές διαμέρισμά του στην Ατλάντα

Ο Elton John τα τελευταία χρόνια φαίνεται να παίρνει σημαντικές αποφάσεις για την ζωή του. Μετά την λήξη των περιοδειών του, μετά από 50 χρόνια καριέρας, ο τραγουδιστής αποφάσισε να πουλήσει το διαμέρισμα του, 1.200 τετραγωνικών μέτρων στη διάσημη γειτονιά Buckhead της Ατλάντα.

Ο John που έμενε στο διαμέρισμα αυτό αποφάσισε να το πουλήσει μέσω του Sotheby's International Realty για κάτι λιγότερο από 5 εκατομμύρια δολάρια. Ο ίδιος φαίνεται να αγόρασε το σπίτι που βρίσκεται στον 40ο όροφο στον πύργο κατοικιών «Park Place», το 1990, ενώ μετά επεκτάθηκε και σε γειτονικές κατοικίες για να μπορέσει να φιλοξενήσει την μεγάλη συλλογή έργων τέχνης. Γι' αυτό και το διαμέρισμα είναι τόσο μεγάλο. Γιατί αγόρασε 6 διαμερίσματα και τα ένωσε σε μια αθόρυβη για το κοινό διαδικασία.

Ο τραγουδιστής, πήρε αυτή την απόφαση καθώς μετά το τέλος των περιοδειών του, δεν χρειάζεται να έχει κάποια βάση στην Αμερική. «Έχω ζήσει εδώ για 30 χρόνια και μου άρεσε κάθε λεπτό. Λοιπόν, Ατλάντα, θα σε πάρω μαζί μου στην καρδιά μου, στην ψυχή μου και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ», είπε στην τελευταία συναυλία του.