ΝΕΑ

Η γυναίκα με το όνομα "Barbie Oppenheimer" μιλάει για τη ζωή της τους τελευταίους μήνες

Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, όντως υπάρχει γυναίκα που λέγεται "Barbie Oppenheimer" και η ζωή της τους τελευταίους μήνες έχει αλλάξει ριζικά.

Πρόκειται για μια 68χρονη συνταξιούχο καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Βοστώνης και γιαγιά 5 εγγονιών, η οποία κατάφερε να γίνει viral, έχοντας ονοματεπώνυμο που συνδυάζει τις δύο πιο διάσημες ταινίες του καλοκαιριού.

Η γυναίκα που πλέον δυσκολεύεται να κλείσει μέχρι και ξενοδοχείο γιατί δεν την πιστεύουν, δεν είχε πάντα αυτό το όνομα. Το γνωστό επίθετο "Oppenheimer" το πήρε από τον σύζυγο της μετά τον γάμο τους, ο οποίος είναι πραγματικός συγγενής του Robert Oppenheimer, του "πατέρα" της ατομικής βόμβας.

«Κάποιοι νομίζουν ότι κάνω πλάκα. Είχα μαθητές από το λύκειο, οι οποίοι με θυμήθηκαν μετά από πόσα χρόνια για να σχολιάσουν αυτή τη σύμπτωση με το όνομα μου. Είναι πραγματικά αστείο το γεγονός πως οι δυο ταινίες κυκλοφόρησαν τόσο κοντά χρονικά και έχει γίνει όλος αυτός ο χαμός, με τον κόσμο να επιστρέφει και πάλι δυναμικά στα σινεμά», λέει η Oppenheimer.

Η ίδια δήλωσε, πως φυσικά και έχει δει τις ταινίες και της άρεσαν εξίσου πολύ.