ΝΕΑ

Miley Cyrus: Μιλάει για το αμφιλεγόμενο εξώφυλλο του «Vanity Fair» του 2008

Στη συνέχεια της σειράς στο Tik Tok που έχει δημιουργήσει η Miley Cyrus στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της single, «Used to Be Young», η τραγουδίστρια κάνει μια αναδρομή στο εξώφυλλο που τάραξε τα media το 2008. Το διάσημο εξώφυλλο του Vanity Fair, με την έφηβη τότε, Miley, να ποζάρει καλύπτοντας το στήθος της με ένα σεντόνι.

«Πρέπει να πάμε εκεί... στο 2008», είπε στο TikTok που ανέβασε στις 30 Αυγούστου. «Όλοι γνωρίζουν τη διαμάχη της φωτογραφίας, αλλά δεν γνωρίζουν πραγματικά το παρασκήνιο, το οποίο είναι πάντα πολύ πιο ουσιαστικό», είπε η Cyrus.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως στο πλατό ήταν μαζί της η οικογένεια της, την στήριζαν καθ' όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης, ενώ το κουμπί της φωτογραφικής μηχανής πάτησε η 8χρονη Noah Cyrus, που κάθονταν στα πόδια της φωτογράφου, Άννι Λίμποβιτς.

«Αυτή ήταν η πρώτη φορά που φόρεσα κόκκινο κραγιόν γιατί η Πάτι Ντούμπροφ, που μου έκανε το μακιγιάζ, σκέφτηκε ότι αυτό θα ήταν ένα ακόμη στοιχείο που θα με χώριζε από τη Hannah Montana», πρόσθεσε. «Αυτή η εικόνα μου ως το απόλυτο αντίθετο της ποπ σταρ για την οποία ήμουν γνωστή και αυτό ήταν που με αναστάτωσε τόσο πολύ. Αλλά [ήταν] πραγματικά, πραγματικά λαμπρές επιλογές κοιτάζοντας πίσω τώρα αυτούς τους ανθρώπους».

Φυσικά, μίλησε για τον ενθουσιασμό που ένιωθε για αυτή τη λήψη και πως δεν ντράπηκε καθόλου. «Όχι, εννοώ ότι είχα φορέσει μια μεγάλη κουβέρτα. Και σκέφτηκα, Αυτό φαίνεται όμορφο και πραγματικά φυσικό. Νομίζω ότι είναι πραγματικά καλλιτεχνικό», είπε.