ΝΕΑ

Britney Spears: Βλέπει «συνωμοσία» του πρώην της με τον πατέρα της για την «κηδεμονία» της

Και εκεί που νόμιζε πως όλα τελείωσαν και η ζωή της θα έμπαινε σε μια σειρά, η Britney Spears έχει υποψίες πως ο πρώην σύζυγος της, Sam Ashgari και ο πατέρας της "συνωμοτούν" για πιθανή νέα "κηδεμονία" της.

Θα μπορούσε κανείς να πει πως ο αριθμός "13" είναι ο αγαπημένος της τραγουδίστριας. Ίσως ο αριθμός απελευθέρωσης της. Γιατί όμως το λέμε αυτό; Γιατί μετά από 13 χρόνια κηδεμονίας, απελευθερώθηκε από τον πατέρα της και μετά από 13 μήνες γάμου, πήρε διαζύγιο από τον Ashgari.

Αυτός ο αριθμός, ωστόσο, τελικά μπορεί να της στοιχήσει ξανά της ελευθερία της καθώς έχει η ίδια υποψίες πως ο Sam συνεργαζόταν με τον πατέρα της για να του δίνει προσωπικές πληροφορίες για την ζωή της τραγουδίστριας.

britney spears

«Η Britney έχει λόγους να πιστεύει ότι ο Sam συνεργαζόταν κρυφά με τον μπαμπά της από νωρίς στη σχέση τους», είπε η πηγή στο DailyMail.com.

«Ο Sam παρείχε πληροφορίες στον Jaime που θα τον βοηθούσαν να παραμείνει υπό κηδεμονία. Σε αντάλλαγμα, ο Sam είχε πρόσβαση σε αυτήν και τα χρήματά της. Η Britney τώρα πιστεύει ότι ο Sam ήταν δόλιος από την αρχή», είπε χαρακτηριστικά.

Ελπίζουμε να μην αληθεύουν οι υποψίες, γιατί είναι απλά στενάχωρο να υπάρχει άνθρωπος, ο οποίος μόλις ελευθερώθηκε, να ζει με τον φόβο πως όλο αυτό κράτησε τόσο λίγο.