ΝΕΑ

Alice Cooper: "Οι The Beatles σίγουρα θα είχαν ενωθεί αν ζούσε ο John Lennon"

Ο Alice Cooper που υπήρξε στενός φίλος του John Lennon και του Paul McCartney κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, μιλάει πρώτη φορά στο QFM96 για τους Beatles και τι πιστεύει θα είχε συμβεί αν δεν είχε δολοφονηθεί ο Lennon.

Φυσικά, μια ερώτηση ήταν εκείνη που ξεχωρίσαμε και μας ενδιέφερε λίγο παραπάνω. Αν ζούσε ο Lennon, θα είχαν ενωθεί ξανά οι The Beatles; Και η απάντηση του απλά μοναδική.

"Σίγουρα. Και αυτό είναι το θέμα με αυτούς. Ακόμη και όταν τσακώνονται, όταν επρόκειτο να χωριστούν και όλα αυτά, αν κάποιος έλεγε κάτι κακό για τον Paul, ο John δεν θα το άφηνε να περάσει, γιατί αυτός ήταν ο καλύτερός του φίλος.

the beatles

Αν κάποιος έλεγε κάτι για τον John στον Paul, ο Paul έφευγε από το δωμάτιο. Απλώς θα έφευγε. Γιατί δεν επιτρέπεται να μιλάς για τους καλύτερους τους φίλους . Ήταν καλύτεροι φίλοι ανεξάρτητα από το τι συνέβαινε στο όλο θέμα", τόνισε για τη φιλία μεταξύ του McCartney και του Lennon.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις διαφορές τους λέγοντας απλά πως ο McCartney ήθελε να κάνει τη μουσική του συγκροτήματος πιο πολιτικοποιημένη, κάτι που δεν άρεσε στα υπόλοιπα μέλη.