ΝΕΑ

Δεν μας κάνει και πολύ εντύπωση: O Drake είναι αυτός που αγόρασε το δαχτυλίδι του Tupac

Όπως είχαμε αναφέρει προ ημερών το δαχτυλίδι του θρύλου της hip-hop Tupac Shakur, πουλήθηκε 1,02 εκατομμύρια δολάρια, σε πρόσφατη δημοπρασία του οίκου Sotheby's στη Νέα Υόρκη.

Ποιος τελικά ήταν ο αγοραστής; Ο Drake που πέραν από καλλιτέχνης, επιχειρηματίας είναι και συλλέκτης έργων τέχνης. Ο βραβευμένος με Grammy Καναδός καλλιτέχνης αποκάλυψε στα Stories του στο Instagram ότι αγόρασε το χρυσό δαχτυλίδι με διαμάντια και ρουμπίνια του αείμνηστου ράπερ, κάτι που ο οίκος Sotheby's επιβεβαίωσε σε δελτίο Τύπου στις 28 Ιουλίου.

Όπως διαβάζουμε στο ΑΠΕ: «Το μοναδικό δαχτυλίδι σχεδιάστηκε σχολαστικά από τον Tupac και είναι ένα από τα έργα της απεριόριστης δημιουργικής του ενέργειας - ένα μοναδικό τεχνούργημα από μια χρονική περίοδο που αποτελεί απόδειξη της διαρκούς επιρροής του τόσο στο hip- hop όσο και στη παγκόσμια σύγχρονη κουλτούρα» δήλωσε η Κασάντρα Χάτον από τον οίκο Sotheby's. Στο δαχτυλίδι είναι χαραγμένα το όνομα του ράπερ και της αρραβωνιαστικιάς του Kidada Jones, «Pac & Dada 1996». Σε δημοπρασία διατέθηκε από τη Yaasmyn Fula, νονά του Shakur.»