ΝΕΑ

Μηνιαιές Προβλέψεις Αυγούστου!

Από τον Ιωσήφ Ίνσουπ

Αυτήν την εβδομάδα σάς έχω μία μικρή έκπληξη. Επειδή είναι καλοκαιράκι και δεν πρόκειται να έχετε τον νου σας κάθε εβδομάδα να διαβάζετε τις προβλέψεις μου, και ο λόγος είναι γιατί θα μου λιάζεστε σε καμμιά παραλία ενώ εγώ θα λιώνω το κορμί μου στην Αθήνα, αποφάσισα να σας γράψω μηνιαίες προβλέψεις, έτσι, για να τις έχετε όλον τον μήνα διαθέσιμες.

Λοιπόν, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο μήνας ξεκινάει με πανσέληνο στο ανατρεπτικό ζώδιο του Υδροχόου. Ακριβώς στη μέση του Αυγούστου, έχουμε μία νέα Σελήνη στο ζώδιο του λαμπερού Λέοντα. Ο μήνας κλείνει πάλι με πανσέληνο (ναι έχουμε δύο) στο ζώδιο των Ιχθύων. Ε, μόνο αυτά τα αστρολογικά να πάρουμε, πάει, γέμισε ο μήνας. Οι υπόλοιποι πλανήτες θα κάτσουν στα ζώδια που είναι και τώρα, οπότε κάτι γλιτώσαμε από εκεί, δε θα έχουμε δηλαδή πολλές αλλαγές. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά το κάθε ζώδιο και ωροσκόπο για τον Αύγουστο και πώς θα επηρεαστούν από τις πανσελήνους. Έχω πολλά να γράψω οπότε, φτιάξτε καφέ ή ετοιμάστε ένα ουζάκι με μεζέ και απολαύστε προβλέψεις!

Επειδή θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβρη, μου ήρθε μία ατάκα στο μυαλό που μου έλεγε ο καθηγητής της φυσικής ο Ζαχαράκης στην Α’ γυμνασίου: Ίνσουπ, ραντεβού τον Σεπτέμβρη εμείς. Ε, καταλαβαίνετε ότι το είπε και το έκανε, τα ξαναείπαμε τον Σεπτέμβριο στις μεταξεταστέες εξετάσεις (έχω και εγώ τα τραύματά μου).

Πάμε στο αγαπημένο μου, για τελευταία φορά αυτό το καλοκαίρι, διαβάζουμε και τον ωροσκόπο μας, διότι δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας.

ΚΡΙΟΣ

Μπροστάρηδές μου, ο μήνας ξεκινάει με πανσέληνο και θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους σας και όποια κοινωνική ομάδα ανήκετε. Το πιο πιθανό είναι να έχετε κανονίσει κάποια απόδραση με αυτούς και τώρα να χρειάζεται να τακτοποιήσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Γενικότερα, να θυμάστε πως όταν έχουμε πανσέληνο, τα νεύρα μας είναι λίγο πιο ευαίσθητα από το φυσιολογικό. Σας το λέω αυτό για να το θυμηθείτε την ημέρα που θα τσακωθείτε με κάποιον φίλο σας, να μην πάρετε τόσο στα σοβαρά αυτόν τον τσακωμό γιατί θα περάσει. Με αυτά και με εκείνα, θα περάσει το πρώτο δεκαπενθήμερο νεράκι και αφού θα έχετε γυρίσει από τις διακοπές, θα σας βρει η νέα Σελήνη στο σπίτι ή για την ακρίβεια στα μπαρ και σε χώρους διασκέδασης. Κάποιου δεν του έφτασαν οι διακοπές και θέλει και άλλο. Εκτός αν πηγαίνετε διακοπές τον 15αύγουστο, τότε να περιμένετε ότι θα περάσετε σούπερ. Όποτε έχουμε νέα Σελήνη, είναι η ιδανικότερη περίοδος για να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο, ανάλογα φυσικά με τον τομέα που επηρεαζόμαστε. Για εσάς, λοιπόν, είναι ο τομέας της απόλυτης χαράς και διασκέδασης. Είναι ο τομέας που βρίσκεται ανάδρομη η Αφροδίτη και σας επιστρέφει ερωτικούς συντρόφους από το παρελθόν. Είναι ο τομέας των παιδιών, του φλερτ, του ερωτικού παιχνιδιού, της δημιουργίας, των χόμπι και γενικότερα οτιδήποτε κάνει κάθε άνθρωπο χαρούμενο. Αυτή η νέα Σελήνη, λοιπόν, σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήστε ό,τι είχατε στο μυαλό σας σε σχέση με τα προηγούμενα. Αν είστε καλλιτέχνης είναι η καλύτερη περίοδος να δημιουργήσετε, αν θέλετε να γίνετε γονείς βάλτε μπρος τις μηχανές, αν είστε φανατικός χομπίστας ξαμοληθείτε να κάνετε αυτό που σας αρέσει. Αν είστε από τους ερωτιάρηδες Κριούς, μπορείτε να ασχοληθείτε μόνο με αυτό. Εξάλλου και με την Αφροδίτη ανάδρομη, δε νομίζω να έχετε και τον πιο αδιάφορο Αύγουστο που έχετε ζήσει (για το ερωτικό κομμάτι εννοώ). Ο μήνας θα κλείσει λίγο πιο βαριά και με αρκετή περισυλλογή, καθώς η πανσέληνος στις 31/8 θα σας κάνει πιο σκεπτικούς και με περισσότερη διάθεση για ενδοσκόπηση. Αν δε θέλετε να μπείτε σε τέτοια τριπάκια μπορείτε να κάνετε μία εθελοντική εργασία. Με φίλους, ομάδες και ερωτικούς συντρόφους λοιπόν θα γεμίσει ο Αύγουστος για εσάς. Καλά να περάσετε μπροστάρηδές μου, ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

ΤΑΥΡΟΣ

Πασάδες μου, τι έγινε, δεν πήγατε διακοπές ακόμη; Ο μήνας για εσάς ξεκινάει με δουλειά και μάλιστα με κάποιες εντάσεις μπορώ να πω. Σας καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά δεν μπορώ να κάνω και κάτι να σας βοηθήσω, πέραν από το να σας ενημερώσω για τα μελλούμενα. Λοιπόν, κάτι θα συμβεί στη δουλειά σας -εννοώ αυτήν που κάνετε για την καριέρα σας και όχι αν κάνετε μια δουλειά για τα προς το ζην- που θα σας ταράξει ή θα δείτε κάποια ολοκλήρωση. Η αλήθεια είναι ότι και τα δύο θα συμβούν, απλώς ήθελα να σας το πω πιο μαλακά. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα συμβεί και κάτι αρνητικό, απλώς τα νεύρα σας δε θα είναι και στην καλύτερη κατάσταση και αυτό ξεκάθαρα εξαιτίας της πανσελήνου. Υπάρχει η πιθανότητα να πάρετε ακόμα και προαγωγή αν περιμένετε κάτι τέτοιο. Επίσης, αν είστε άνεργος, μπορεί μέσα στο κατακαλόκαιρο όλο και κάτι να βρείτε. Γενικότερα, κρατήστε ότι θα συμβεί κάτι που θα αλλάξει το κοινωνικό σας στάτους. Με μία δουλειά, ας πούμε, δε θα ανήκετε πλέον στην κατηγορία των ανέργων, άρα αλλάζει και το κοινωνικό στάτους, το ίδιο συμβαίνει και με έναν γάμο, αλλά ας μην ανοίξω αυτήν την κουβέντα καλύτερα, αισθάνομαι ότι δεν είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Θα περάσουν οι μέρες και αισίως θα φτάσουμε στον 15αύγουστο και τη νέα Σελήνη. Η συγκεκριμένη θα σας κάνει να αρχίσετε να σκέφτεστε το σπίτι σας, συγκεκριμένα για το τι αλλαγές θα του κάνετε. Φημίζεστε για το ότι δε σας αρέσουν οι αλλαγές, αλλά με τη συγκεκριμένη δε θα μπορείτε να κάνετε και αλλιώς. Θα θέλετε να το ανακαινίσετε, να το βάψετε, να βάλετε φυσικό αέριο, γενικώς, κάτι θα θέλετε να κάνετε με το σπίτι. Απλώς να σας θυμίσω ότι είναι ανάδρομη η Αφροδίτη στον ίδιο τομέα, οπότε, καλό θα ήταν μόνο σκέψεις και συζητήσεις να κάνετε προς το παρόν. Αφήστε τις πράξεις για τον Σεπτέμβρη καλύτερα. Πάμε τώρα και στην τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού που πραγματοποιείται στις 31/8 και για εσάς στον Οίκο των φίλων και ομοϊδεατών. Με απλά λόγια, το πιο πιθανό είναι να βρεθείτε με φίλους εκείνη την εβδομάδα και να περάσετε σούπερ. Εντάξει, κάποιες μικροεντάσεις μπορεί να παίξουν, πανσέληνος είναι αυτή, αλλά τι να κάνουμε. Δε θα είναι κάτι σοβαρό, μη σκάτε. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είστε με πολύ κόσμο και μάλιστα τους αγαπημένους σας. Οπότε, πασάδες μου, ο Αύγουστος για εσάς θα έχει δουλειά, σπίτι και φίλους. Σας εύχομαι να περάσετε σούπερ και ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, ετοιμαστείτε να ζήσετε έναν Αύγουστο γεμάτο ταξίδια, συζητήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, άντε και λίγο δουλειά έτσι για το καλό. Πρώτα από όλα να σας ξεκινήσω με την πρωτομηνιάτικη πανσέληνο που θα σας φέρει στην επιφάνεια -αλλά και θα φωτίσει- θέματα εξωτερικού, γνώσεων, φιλοσοφίας. Αν δεν είστε ήδη το εξωτερικό, τότε είμαι σίγουρος ότι κάτι ετοιμάζετε για ξένους τόπους. Αν δεν είναι αυτό, τότε να περιμένετε ότι όλο και με κάποιον που έχει ξένη υπηκοότητα θα ασχοληθείτε. Άλλο θέμα που μπορεί να έρθει στην επιφάνεια, είναι κάποιο πτυχίο που έχετε αφήσει στη μέση, κάποιο δικαστήριο που έπαιρνε συνεχώς αναβολές. Ε, αν δεν γίνει τίποτα από όλα αυτά, τότε απλώς θα συζητάτε περί ανέμων και υδάτων. Γενικότερα να θυμάστε ότι με την πανσέληνο ολοκληρώνονται καταστάσεις, ενώ με τη νέα Σελήνη ξεκινάνε. Πάμε τώρα και στον 15αύγουστο, μιας και είπα νέα Σελήνη, για να σας πω ότι η συγκεκριμένη θα σας επηρεάσει στον τομέα αδέλφια, διαδίκτυο, μεταφορικά μέσα, οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιείτε για την επικοινωνία σας και, τέλος, τον καθημερινό σας περίγυρο. Με απλά λόγια, κάτι σας βλέπω να ξεκινάτε και θα έχει σχέση με όλα τα προηγούμενα. Υπάρχει η πιθανότητα, λοιπόν, να ξεκινήσετε κουβέντες με τα αδέλφια σας για κάποιον κοινό σκοπό. Μπορεί να αρχίσετε να σκέφτεστε να πάρετε ένα καινούργιο μεταφορικό όχημα ή ένα κινητό. Μπορεί πολύ απλά να σκέφτεστε κοντινές και γρήγορες αποδράσεις όπως είναι οι Σπέτσες, η Αίγινα ή και η Ύδρα. Άλλο που μπορεί να σας έρθει όρεξη με αυτήν τη νέα Σελήνη είναι να γίνετε ακόμα πιο κοινωνικοί με τον καθημερινό σας περίγυρο. Αν πάτε διακοπές, σας βλέπω να μιλάτε ακόμα και με τις ξαπλώστρες, γενικότερα η καρδιά του Αυγούστου σας βρίσκει υπερκινητικούς και κοινωνικούς. Φτάσαμε αισίως και στην τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού που για εσάς θα έχει κοινωνικό και επαγγελματικό χαρακτήρα. Αυτό που πρόκειται να σας φωτίσει και ολοκληρώσει θα έχει να κάνει με την εικόνα που δείχνετε προς την κοινωνία. Απλοί τρόποι που αλλάζει το κοινωνικό μας στάτους είναι ένας γάμος - εδώ αλλάζει η ταυτότητα με έναν γάμο. Αν είστε αρραβωνιασμένοι, τότε μπορεί να βάλετε τη βέρα στο δεξί. Άλλο κομμάτι που μπορεί να δείτε αλλαγή είναι στη δουλειά σας. Αν είστε άνεργοι, τότε να περιμένετε να βρείτε δουλειά, αν έχετε ήδη, τότε μπορεί να σας έρθει μια προαγωγή ή μία πρόταση για καλύτερη εργασία. Ο Αύγουστος λοιπόν για εσάς θα χαρακτηριστεί πολυλογάδικος, ταξιδιάρικος αλλά και φιλοσοφημένος. Εύχομαι να περάσετε υπέροχα και μην ξεχάσετε, ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, καθίστε καλά, γιατί έχω να σας πω ένα μυστικό. Ο μήνας ξεκινάει με πανσέληνο και αυτό που θα φέρει στην επιφάνεια, αλλά και θα φωτίσει είναι μυστικά του συντρόφου μας. Είναι η εβδομάδα που θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τ@ σύντροφό μας για πράγματα που δεν τολμάει να μας ομολογήσει και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κάτσουμε να τα ακούσουμε. Ένα άλλο που μπορεί να μας φέρει η πανσέληνος, είναι να ασχοληθούμε με οικονομικά που δεν έχουν άμεση σχέση με εμάς, αλλά με κάποιον τρόπο εμπλεκόμαστε. Μπορεί για παράδειγμα να κανονίζουμε διακοπές με το έτερον ήμισυ και να κάνουμε λογαριασμούς για το ποιος θα πληρώσει τι. Ένα τελευταίο που πρόκειται να μας φέρει (η πανσέληνος), είναι ότι κάτι θα παιχτεί και με το θέμα σεξ. Όταν λέω σεξ, εννοώ ότι μπορεί να μας έρθει η επιθυμία να δοκιμάσουμε κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει. Άντε παιδιά, καλά να περάσουμε! Αφού θα έχουν κυλήσει όλα καλά, φτάνουμε και στον 15 αύγουστο που γίνεται η νέα Σελήνη. Εδώ τα πράγματα είναι καλύτερα διότι συμβαίνει στα οικονομικά μας. Επιτέλους αγαπημένα μου καβουράκια, θα μπορέσουμε να κάνουμε νέα οικονομικά πλάνα, καθώς θα έχουμε όλη τη διάθεση, αλλά θα μας δοθούν και οι ευκαιρίες για κάτι τέτοιο. Ένα ακόμα σίγουρο είναι ότι θα έχουμε τρομερή όρεξη να κάνουμε και αρκετά έξοδα. Θα σας πρότεινα να διαλέξετε κάποια καλή επένδυση, παρά να ξοδέψετε τα λεφτά σας δεξιά και αριστερά. Μπορεί, ας πούμε, να αγοράσετε κάτι που το θέλετε καιρό και σας είναι χρήσιμο, μην τα ξοδέψετε σε ποτά, αυτό εννοώ. Αισίως φτάσαμε και στο τέλος Αυγούστου που μας περιμένει άλλη μία πανσέληνος, αυτή τη φορά όμως αρκετά διαφορετική. Με τη συγκεκριμένη θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ή γενικότερα με κάποια υπόθεση που εμπλέκεται κάποιος άνθρωπος με ξένη καταγωγή. Μπορεί, ας πούμε, να ετοιμάζαμε καμμιά απόδραση στας εξωτερικάς για να πάμε να βρούμε κάποιον φίλο ή ό,τι μάς είναι τέλος πάντων. Άλλο θέμα που θα έρθει στην επιφάνεια είναι οι σπουδές μας, αν έχουμε αφήσει τίποτα στη μέση δηλαδή. Αν κάποιο Καρκινάκι έχει επαφές με τον νόμο, τότε και αυτό μπορεί να προκύψει. Να μας έρθει ας πούμε κάποια κλήτευση. Για τέλος να μας πω ότι υπάρχει η πιθανότητα να αρχίσουμε να φιλοσοφούμε και να ψάχνουμε να βρούμε το νόημα της ζωής. Όρεξη που θα την έχουμε, μωρέ, τέλος καλοκαιριού. Αυτά είχα να μας πω για τον μήνα Αύγουστο, ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου Λιοντάρια, είστε αδιαμφισβήτητα οι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού, καθώς δύο από τα τρία κύρια αστρολογικά φαινόμενα έχουν σχέση με το ζώδιό σας. Ας ξεκινήσουμε με την πρωτομηνιά που γίνεται πανσέληνος ακριβώς απέναντί σας, δηλαδή εκεί που στην αστρολογία εξετάζουμε τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όλο σας το ενδιαφέρον, ίσως και τα νεύρα σας, θα στραφούν προς τα εκεί. Κάτι θα συμβεί με το προαναφερόμενο άτομο και οι καταστάσεις μπορεί να βγουν για λίγο εκτός ελέγχου. Μην ξεχνάτε ότι σε κάθε πανσέληνο ανεβαίνουν τα υγρά του σώματος, με συνέπεια τα νεύρα μας να μην είναι και στην καλύτερή τους. Να θυμάστε πως όταν βρισκόμαστε σε ένταση, καλύτερα είναι να κρατάμε το στόμα μας κλειστό καθώς μπορεί να πούμε πράγματα που δεν τα εννοούμε. Βέβαια να ξέρετε πως όλα γίνονται για κάποιον λόγο, οπότε αυτή πανσέληνος θα σας καθαρίσει το τοπίο για τη νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας. Στις 16 Αύγουστου, λοιπόν, σηκώστε το βλέμμα σας στον ουρανό και ψάξτε να βρείτε το φεγγάρι που με το ζόρι θα φαίνεται. Καθίστε κάτω από τον έναστρο ουρανό και κάντε μία καλή συζήτηση με τον εαυτό σας για το πώς επιθυμείτε να είναι το μέλλον σας και ποια όνειρά σας θέλετε να πραγματοποιηθούν. Δεν υπάρχει περιορισμός στο τι θα ζητήσετε από το σύμπαν, απλώς να ξέρετε ότι μας φέρνει ό,τι ακριβώς του ζητήσουμε. Αν ζητήσετε χρήματα ας πούμε, που μάλλον όλοι αυτό θα κάνετε, προσέξτε μη σας τα φέρει και σας τα πάρει με τη μία. Όταν συμβαίνει μία νέα Σελήνη στο ζώδιό μας είναι η καλύτερη μας περίοδος γιατί έχουμε πολλή όρεξη και διάθεση για ζωή και διασκέδαση. Αφού θα έχετε ξεμπερδέψει και με τον πρώην, πλέον θα είστε ελεύθεροι να ζήσετε τα όνειρά σας. Κανονικά θα σας έλεγα να πάτε να κάνετε και μποτέ, αλλά έχουμε ανάδρομη Αφροδίτη οπότε καλύτερα να τα αφήσετε για τον Σεπτέμβρη, μην πάτε για μαλλί και βγείτε κουρεμένοι! Όμορφα σας βρίσκει η καρδιά του καλοκαιριού και σιγά-σιγά φτάσαμε και στο τέλος του μήνα με άλλη μία πανσέληνο. Αυτήν τη φορά θα μάθετε μυστικά και ντοκουμέντα του συντρόφου σας. Αμ, δεν τον χωρίσατε αρχές του μήνα που σας είπα και να σου τώρα οι αποκαλύψεις. Αυτά που πρόκειται να μάθετε θα έχουν σχέση είτε με κάτι σεξουαλικό είτε με κάτι που αφορά χρήματα που δεν είναι δικά σας, αλλά με κάποιον τρόπο εμπλέκεστε. Μπορεί για παράδειγμα να μάθετε ότι @ σύντροφός σας έχει πάρει δάνειο από την τράπεζα και δε σας έχει πει τίποτα ή ότι έχετε μείνει πίσω στις δόσεις του στεγαστικού σας. Αν δε συμβεί τίποτα από όλα αυτά, τότε θα σας έρθει η επιθυμία να μάθετε περισσότερα σεξουαλικά κόλπα. Όπως είδατε θα έχει λίγο από όλα ο μήνας για εσάς, αλλά πολλή ασχολία με τ@ σύντροφό σας. Εύχομαι να κυλήσουν όλα όπως θέλετε και εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξιλάτρεις μου, είστε από τα ζώδια που πρόκειται να επηρεαστείτε περισσότερο από την πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 31/8, την ίδια ημέρα δηλαδή που έχει γενέθλια και ο Αλέξης που κρύβεται πίσω από τις λέξεις, οπότε επί της ευκαιρίας ας του πω και ένα χρόνια πολλά από τώρα! Πάμε όμως στα δικά μας και να σας ξεκινήσω από την πρώτη πανσέληνο που γίνεται την πρωτομηνιά. Αυτό που πρόκειται να σας φέρει στην επιφάνεια είναι θέματα της καθημερινότητας. Μερικά από αυτά είναι η καθαριότητα του σπιτιού, η υγεία μας, η φροντίδα του σώματός μας που ένα μέρος της είναι η γυμναστική, το κατοικίδιό μας. Κάτι από όλα αυτά, αν όχι όλα θα τραβήξει την προσοχή σας. Ας πούμε, μπορεί να προκύψει ένα θεματάκι υγείας γιατί το είχατε αμελήσει παλιότερα, μπορεί να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθούσατε ή να σας έρθει η επιθυμία να αλλάξετε την διατροφή σας. Γενικότερα, κρατήστε ότι τις πρώτες μέρες του μήνα θα σας απασχολήσουν τέτοια θέματα. Καθώς φτάνουμε στις 16 Αυγούστου πραγματοποιείται μία νέα Σελήνη. Η συγκεκριμένη θα σας ρίξει λίγο ψυχολογικά, καθώς θα σας φέρει την ανάγκη να απομονωθείτε. ‘Έτσι γίνεται συνήθως πριν τα γενέθλιά μας, περνάμε μία περίοδο περισυλλογής. Η απομόνωση αυτή θα είναι εθελούσια, δε θα σας πιέσει κάποιος να κλειστείτε μέσα, απλώς θα είναι έτσι η διάθεσή σας. Μπορεί να το εκμεταλλευτείτε θετικά και να λύσετε τυχόν ψυχολογικά θέματα που σας απασχολούν. Αν μπορέσετε να πάτε και σε έναν ειδικό, νομίζω θα γίνει καλύτερη δουλειά. Ένας άλλος τρόπος για να μη μαυρίσετε και μιζεριάσετε είναι να το ρίξετε στον εθελοντισμό, έτσι ώστε να εκτονωθεί η ενέργεια διαφορετικά. Φτάσαμε αισίως στο τέλος του μήνα και στην πανσέληνο που σας αφορά άμεσα. Εδώ, λοιπόν, θα σας απασχολήσει το έτερον ήμισυ ή όποιον άνθρωπο θεωρείτε εσείς σημαντικό αυτήν την περίοδο. Επειδή είναι πανσέληνος, οτιδήποτε γίνει θα έχει τη μορφή της ολοκλήρωσης. Τα πράγματα θα κυλήσουν σύμφωνα με τα δείγματα που είχατε το προηγούμενο διάστημα. Αν είχατε δηλαδή μία σχέση δυνατή που αντέχει στο χρόνο και τις δοκιμασίες, τότε θα είναι άλλο ένα μπουρίνι που θα περάσει, απλώς θα υπάρξει ένταση. Αν όμως είχατε μία σχέση έτσι και έτσι, πότε γιουβέτσι και πότε κοκορέτσι, ε, τότε να περιμένετε ότι θα επέλθει και το τέλος. Έτσι πάνε αυτά παιδιά, εμείς να είμαστε καλά και η ζωή συνεχίζεται. Όπως καταλάβατε, ο μήνας θα κλείσει με εντάσεις, αλλά καθόλου μη σκάτε γιατί σύντομα θα έρθει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και όλα θα φτιάξουν. Καλό και ευτυχισμένο μήνα να έχετε, χαρούμενα γενέθλια σε όλους και εύχομαι να μη με ξεχάσετε και να τα πούμε τον Σεπτέμβρη.

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, ο Αύγουστος για εσάς ξεκινάει με χαρές και πανηγύρια. Η πρώτη πανσέληνος του μήνα σας επιφυλάσσει διασκέδαση, φλερτ, παιχνίδι με τα παιδιά σας και δημιουργία για τους καλλιτέχνες μας. Σε κάθε πανσέληνο ολοκληρώνονται και φωτίζονται θέματα του Οίκου όπου γίνεται. Όλα τα προηγούμενα, λοιπόν, πρόκειται να έρθουν στην επιφάνεια και κάτι από όλα αυτά θα ολοκληρωθεί. Μερικά παραδείγματα είναι να είχατε κάποιο φλερτ το προηγούμενο διάστημα και τώρα να δείξει αν θα προχωρήσετε ή θα μείνετε μόνο στα φασώματα. Να είχατε κανονίσει να πάτε με τα παιδιά σας νεροτσουλήθρες, εσείς να το είχατε ξεχάσει, εκείνα όμως όχι. Αν ανήκετε στο καλλιτεχνικό στερέωμα ή γενικά σας αρέσει να δημιουργείτε, τότε αυτήν την εβδομάδα κάποιο σχέδιό σας θα ολοκληρωθεί. Γενικά ομορφιές μου ο μήνας θα ξεκινήσει υπέροχα για εσάς. Καλό είναι βέβαια να θυμάστε ότι λόγω της πανσελήνου είναι αρκετά πιθανό να ανέβουν και λίγο οι τόνοι. Οπότε προσοχή με τα παιδιά, μην τους το βγάλετε ξινό και με το φλερτ σας, γιατί ναι μεν καλά θα είστε, αλλά μπορεί να πεταχτεί καμμιά κουβέντα και να έχουμε άλλα μετά. Καθώς πλησιάζουμε προς τα μέσα του Αυγούστου και συγκεκριμένα στις 16, έχουμε να ζήσουμε μία νέα Σελήνη. Σε αυτήν την περίπτωση δεν ολοκληρώνεται κάτι, αλλά ξεκινάει. Εσείς λοιπόν μπορεί να ξεκινήσετε να είστε πιο κοινωνικοί και να κάνετε νέους φίλους. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθείτε και να βρεθείτε με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Είναι μία καλή εβδομάδα, που μπορεί να βάλετε όλη σας την γοητεία για να εντυπωσιάσετε τον περίγυρό σας. Να περιμένετε να σκάσουν ακόμη και προσκλήσεις για γάμους, βαπτίσεις, κλπ. Ωραία προβλέπονται, λοιπόν, τα πράγματα έως εδώ, πάμε όμως να δούμε και τι σας επιφυλάσσει η τελευταία πανσέληνος του καλοκαιριού. Νομίζω ότι το σύμπαν σάς πήρε πρέφα, για το πόσο γλεντζέδες γίνατε εννοώ, και ετοιμάζεται να σας βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Αυτό που πρόκειται να σας φέρει στην επιφάνεια είναι πιο έντονη και απαιτητική καθημερινότητα. Θα γυρίσετε από τις διακοπές και οι εκκρεμότητες στη δουλειά θα έχουν γίνει σαν το δάσος του Αμαζονίου. Ας μη μιλήσω καλύτερα για το σπίτι σας, γιατί και εκεί το είχατε ρίξει στο σορολόπ, οπότε τώρα βάλτε γάντια γιατί πρόκειται να έχετε φασίνα. Άλλα θέματα που θα βγουν στην επιφάνεια μπορεί να είναι κάποιο θέμα υγείας, είτε δικό σας είτε του κατοικιδίου σας. Δε θα είναι κάτι σοβαρό, μην ανησυχήσετε, απλώς θα σας τραβήξει την προσοχή, ό,τι και αν είναι αυτό. Έτσι λοιπόν θα κυλήσει ο Αύγουστος για εσάς, σας φιλώ, σας αγαπώ και μη με ξεχάσετε, έχουμε ραντεβού τον Σεπτέμβρη εμείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λατρεμένοι μου κρυψίνοι, οικογενειακά φαίνεται να ξεκινάει ο Αύγουστος για εσάς, καθώς η πρώτη πανσέληνος σας επηρεάζει στον συγκεκριμένο τομέα. Στο πρακτικό του θέματος τώρα, να περιμένετε ότι κάποιο θέμα του σπιτιού σας, ως οίκημα, θα ολοκληρωθεί. Μπορεί για παράδειγμα να σκεφτόσασταν καιρό τώρα να μετακομίσετε, να βάψετε τους τοίχους, να το ανακαινίσετε, να το χρησιμοποιήσετε ως επένδυση, να φτιάξετε τον κήπο, κάτι να κάνετε τέλος πάντων που θα έχει σχέση με τα προηγούμενα. Ένα άλλο θέμα που μπορεί να προκύψει είναι να σας απασχολήσουν κάποια πρόσωπα από την οικογένειά σας. Αν πρόκειται να ανοίξετε κουβέντες μαζί τους, καλό θα ήταν να θυμάστε ότι σε κάθε πανσέληνο, τα νεύρα μας δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση οπότε, αν δείτε ότι ανεβαίνουν οι τόνοι, καλό θα ήταν να κάνετε ένα βήμα πίσω. Σημειώστε πως για τις αλλαγές που σας λέω μπορεί να βγουν και κάποια εμπόδια, δηλαδή να μην πάνε όλα με την πρώτη όπως τα θέλετε, αλλά στο τέλος θα τον πετύχετε τον στόχο σας. Η νέα Σελήνη, τώρα, που πραγματοποιείται στις 16/8 θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέα επαγγελματικά σχέδια. Αν θέλετε να ξεκινήσετε καμμία μπίζνα από Σεπτέμβρη, καλό θα ήταν τώρα να ξεκινήσετε να κάνετε τις προεργασίες. Αν είστε άνεργοι, είναι η καταλληλότερη περίοδος για να φτιάξετε τα ωραιότερα βιογραφικά και να στείλετε όπου λαχταράει η ψυχή σας. Απάντηση θα πάρετε από Σεπτέμβρη, αλλά καλό είναι να κάνετε τις κινήσεις σας από τώρα. Επίσης, εκείνες τις ημέρες θα έχετε αρκετή όρεξη να παρευρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπου το πιο πιθανό είναι να παρευρίσκονται και άτομα που στον χώρο τους έχουν ένα Α κύρος. Δεν αποκλείω να είναι και άνθρωποι της τηλεόρασης, οπότε για αυτό να είναι και πιο αναγνωρίσιμοι. Εσείς πάντως αν θέλετε μπορεί να τους πλησιάσετε και να γνωριστείτε μαζί τους, γιατί ποτέ δεν ξέρετε από πού θα σας έρθει η πρόταση για δουλειά. Γενικότερα παιδιά, καλό είναι να έχουμε γνωριμίες σε διάφορους τομείς. Αισίως φτάσαμε προς τέλος του μήνα και στην τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού. Εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο θετικά, καθώς θα δείτε ολοκληρώσεις σε θέματα φλερτ, παιδιών, και διασκέδασης. Για να καταλάβετε, υπάρχει περίπτωση να έχετε γνωρίσει έναν καλοκαιρινό έρωτα και με την πανσέληνο να δείτε αν θα το προχωρήσετε και τον χειμώνα ή θα παραμείνει καλοκαιρινός. Μπορεί να είχατε υποσχεθεί στα παιδιά σας ότι θα τα πάτε σε νεροτσουλήθρες και να έφτασε αυτή η ώρα. Αν από την άλλη δεν έχετε παιδιά, αλλά γράφετε ένα βιβλίο ή γενικότερα κάνετε κάτι το δημιουργικό, να δείτε ότι με το τέλος του καλοκαιριού θα ολοκληρωθεί και αυτό. Αυτά είχα να σας πω, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και μην ξεχάσετε, εμείς ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοί μου, ο Αύγουστος για εσάς πρόκειται να ξεκινήσει με λόγια πολλά και μετακινήσεις. Επειδή πρόκειται για πανσέληνο, να ξέρετε ότι οι καταστάσεις μπορεί να βγουν και εκτός ορίων. Τα πιο απλά που μπορώ να σκεφτώ είναι να εκνευρίζεστε στην οδήγηση, να πείτε λέξεις που πονάνε και πίσω δεν γυρνάνε με τα αδέλφια σας, να τα πάρετε στο κρανίο με το κινητό σας γιατί σας κάνει νερά, να πάτε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και να σας πάρουν τη θέση στο ταμείο, να μπείτε στα μεταφορικά μέσα και να μυρίσετε το άρωμα μασχαλίλας που συνήθως βάζουμε το καλοκαίρι. Επειδή πολλά είπα, κρατήστε ότι στις καθημερινές σας μετακινήσεις, αλλά και στην επικοινωνία σας, τα πράγματα θα είναι λίγο ζόρικα για καμμιά εβδομάδα. Επειδή είναι πανσέληνος να περιμένετε να δείτε και κάποιο είδος ολοκλήρωσης στους προαναφερόμενους τομείς. Να είχατε παραγγείλει, ας πούμε, καινούργιο κινητό και τώρα να το παραλάβετε. Για τέλος, να περιμένετε ότι όλο κάποιο μικρό ταξιδάκι θα κάνετε αυτήν την εβδομάδα. Ενώ περνάνε οι μέρες και εσείς θα λιάζεστε σε καμμιά παραλία, εμείς φτάσαμε στη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 16/8. Εδώ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά καθώς πρόκειται να μιλήσουμε για ξεκινήματα και όχι ολοκληρώσεις. Από τα μέσα Αυγούστου, λοιπόν, μπορεί να κάνετε πλάνα για κάποιο μακρινό ταξίδι που θέλετε να κάνετε. Όταν λέω μακρινό, δεν εννοώ τα Γιάννενα και το Καστελόριζο, πιο μακριά να πάτε, να βγείτε από τα σύνορα της Ελλάδας, πηγαίντε στο Μπαλί, στην Μπανγκόκ, στο Θιβέτ, στην Γαλλική Πολυνησία. Άλλα θέματα που ευνοούνται είναι οι δικαστικές υποθέσεις, η γνώση που λαμβάνουμε στο πανεπιστήμιο, οπότε αν είχατε πλάνα για να πάτε να σπουδάσετε κάτι, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Άλλο ένα μπορεί να κάνετε και αυτό είναι να πάτε να μάθετε μία ξένη γλώσσα. Με εκείνα και με τα άλλα, φτάσαμε και στο τέλος του μήνα με μία υπέρλαμπρη πανσέληνο να φωτίζει τον ελληνικό ουρανό. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν με τη συγκεκριμένη θα έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με το σπίτι σας ως οίκημα, αλλά και με κάποια πρόσωπα από την οικογένειά σας. Μπορεί για παράδειγμα να είχατε στο μυαλό σας να μετακομίσετε ή να κάνετε τίποτα μικροαλλαγές στο σπίτι, έτσι για ανανέωση. Μπορεί να θελήσετε να φτιάξετε τον κήπο σας, το μπαλκόνι σας, να φτιάξετε κάποιο διακοσμητικό για το σπίτι. Ό,τι και αν κάνετε να ξέρετε ότι θα έχει τη μορφή της ολοκλήρωσης. Το ίδιο θα συμβεί και με κάποιο μέλος της οικογένειά σας, να είχατε ανοίξει καμμιά κουβέντα ας πούμε παλαιότερα, να είχε μείνει στη μέση ή να μην είχατε πάρει απάντηση, οπότε τώρα να δείτε και εκεί την ολοκλήρωση. Δε μου ακούστηκε κακός ο Αύγουστος για εσάς, οπότε σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα και η αρχιταξιθέτρια της καρδιάς μου να κάνει και μία βουτιά για μένα. Οι υπόλοιποι μην ξεχαστείτε, έχουμε ραντεβού τον Σεπτέμβρη εμείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανείς μου, ο Αύγουστος για εσάς ξεκινάει με οικονομικά θέματα. Κάτι είχατε ξεκινήσει την προηγούμενη περίοδο που χρειάστηκε να ξοδέψετε χρήματα για να το πετύχετε και τώρα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου να ολοκληρώσει αυτήν την κατάσταση. Επειδή όμως είναι και πανσέληνος, να περιμένετε ότι όλο κάποιες μικροεντάσεις θα υπάρξουν για το συγκεκριμένο θέμα. Μπορεί για παράδειγμα να είχατε παραγγείλει κάτι από το ίντερνετ, να μην ήρθε αυτό που θέλατε και τώρα να μη σας το αλλάζει το μαγαζί. Μπορεί να είχατε κάνει μία επένδυση ας πούμε και τώρα να δείτε τις απολαβές. Δεν μπορώ φυσικά να σας αποκρύψω και το γεγονός ότι όλα αυτά δεν πρόκειται να γίνουν με απλό τρόπο, είπαμε πανσέληνος, άρα και εντάσεις. Πάμε να σας πω και τη νέα Σελήνη η οποία και αυτή θα έχει οικονομικό χαρακτήρα, αλλά λίγο διαφορετικό. Στα μέσα λοιπόν του Αυγούστου θα σας έρθει η επιθυμία να ασχοληθείτε με χρήματα που δεν είναι δικά σας, αλλά με κάποιον τρόπο εμπλέκεστε. Μπορεί να είναι τ@ συντρόφου σας, το δάνειο που έχετε πάρει από την τράπεζα, τη δόση στην εφορία κλπ. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της είναι ότι θα ξεκινήσετε να θέλετε να μάθετε για τον αποκρυφισμό γενικότερα ή κάτι που να έχει να κάνει με μυστικά, αλλά και με σεξ. Μπορεί εκεί που θα είστε με τους φίλους σας να αρχίσετε να μιλάτε για τα Ελευσίνια μυστήρια, για το Κάμα Σούτρα ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο. Όπως βλέπετε παιδιά, μέχρι στιγμής το καλοκαιράκι σάς πάει πρίμα, χρήμα από εδώ, χρήμα από εκεί, όλο και με κάποιο τρόπο θα βγείτε και εσείς κερδισμένοι, δεν μπορεί. Φτάσαμε και στο τέλος του μήνα που θα μας αφήσει πάλι με πανσέληνο. Αυτήν τη φορά όμως δε θα έχει να κάνει με λεφτά, αλλά με επικοινωνία, μετακινήσεις, τα αδέλφια και του γείτονες. Με όλα τα προηγούμενα πρόσωπα ενημερώνω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αρπαχτείτε λίγο (πανσέληνος είναι παιδιά, δε γίνεται και αλλιώς). Άλλο θέμα που θα χρειαστεί την προσοχή σας είναι η επικοινωνία που θα έχετε στο διαδίκτυο. Υπάρχει η πιθανότητα κάτι να γράψετε, κάτι να διαβάσετε, να τα πάρετε στο κρανίο και να γίνει το ίντερνετ πολεμικό πεδίο. Δε χρειάζεται να βγείτε εκτός ορίων, σκεφτείτε ότι έχει πανσέληνο και πως αυτή φταίει για όλα και θα ηρεμήσετε με τη μία. Επειδή δεν έχει μόνο αρνητικά, μπορεί να δείτε και την ολοκλήρωση σε κάτι που έχει να κάνει με τα προηγούμενα. Μπορεί για παράδειγμα να αλλάξετε κινητό, να πάρετε ένα καινούργιο μεταφορικό όχημα. Αυτά είχα να σας πω και νομίζω ότι είναι τα καλύτερα που έχω γράψει μέχρι στιγμής. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικοί Υδροχάοι μου, τολμώ να πω ότι είστε από τα τιμώμενα πρόσωπα του Αυγούστου, καθώς η πρωτομηνιάτικη πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σας. Με λίγα λόγια σημαίνει ότι σαν το ολόγιομο φεγγάρι που θα δείτε απόψε στον ουρανό και λάμπει παντού, φανταστείτε ότι αυτό το φως είναι τα νεύρα σας. Ξέρετε πολύ καλά πλέον ότι σε κάθε πανσέληνο ανεβαίνουν τα υγρά του σώματος, άρα είναι λογικό και εσείς να μην είστε στην καλύτερη ψυχολογική φάση. Δεν πειράζει παιδιά, γιατί ό,τι ήταν να γίνει κατά πάσα πιθανότητα έχει ήδη γίνει, απλώς σήμερα είναι κορύφωση. Για να καταλάβετε θα σας ενοχλεί ακόμα και ο ήχος από τον ανεμιστήρα. Φυσικά δε θα έχετε μόνο νεύρα, αλλά ενέργεια και διάθεση θα σας διακατέχουν και το πιο πιθανό είναι να γυρνάτε σα σβούρα δεξιά και αριστερά. Για τέλος να σας πω ότι αυτές τις ημέρες θα ολοκληρώσετε και κάτι που θα έχει να κάνει με εσάς και την προσωπικότητά σας. Μπορεί να είναι από μία σχέση μέχρι ένα προσωπικό πρότζεκτ. Αφού θα έχουν γίνει τα ξεκαθαρίσματα, θα έρθει η νέα Σελήνη να σας ανοίξει νέους κύκλους. Τι κύκλους θα με ρωτήσετε τώρα, ερωτικούς και επαγγελματικούς θα σας πω. Μέσα στην καρδιά του Αυγούστου, λοιπόν, θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους που σκοπό θα έχουν να γίνουν ερωτικοί σας σύντροφοι. Τώρα, για το αν θα κρατήσουν δεν μπορώ να το πω, γιατί θα είναι καλοκαιρινοί έρωτες και αυτοί ξέρετε, δεν κρατάνε συνήθως για πολύ. Καμμία σημασία όμως δεν έχει γιατί δε νομίζω ότι είστε και από τους ανθρώπους που τρελαίνονται με τη δέσμευση, παιδιά του αέρα είστε και θέλετε την ελευθερία σας. Αν δε σας ενδιαφέρει το ερωτικό κομμάτι, τότε μπορεί να στραφείτε στα επαγγελματικά και να βρείτε τον επόμενό σας συνεργάτη για να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας. Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι μέχρι τώρα έχετε ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια και πρόκειται να σας το κάνω λίγο καλύτερο καθώς ο μήνας κλείνει με τον ίδιο τρόπο που άνοιξε και εννοώ ότι έχουμε άλλη μία πανσέληνο. Η συγκεκριμένη, λοιπόν, θα σας επηρεάσει στα οικονομικά σας. Νομίζω ότι το παρακάνατε με τις διακοπές και τα έξοδα και τώρα έρχεται το μπουγιουρντί. Ένας κύκλος, λοιπόν, πρόκειται να ολοκληρωθεί που θα έχει να κάνει με τα χρήματά σας. Μπορεί να είχατε επενδύσει σε κάποια μετοχή και τώρα να πάρει τα πάνω της ή τα κάτω της και να αποφασίσετε να τραβήξετε τις μετοχές σας. Μπορεί να είχατε ομόλογα και τώρα να θελήσετε να τα ρευστοποιήσετε. Για άλλη μία φορά θα σας πω ότι επειδή είναι πανσέληνος, να περιμένετε ότι και σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξουν μικροεντασούλες. Περαστικά θα είναι όλα, έτσι για να λέτε ότι είχατε ενδιαφέρον καλοκαίρι. Αυτά από εμένα και μην ξεχάσετε, έχουμε ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου Ψαράκια, η πρωτομηνιά για εσάς ξεκινάει με ψυχοθεραπεία και επαφή με τον εσωτερικό σας εαυτό. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι και τα καλύτερα νέα, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω την πανσέληνο, μόνο να σας τη μεταφράσω. Είναι λοιπόν οι μέρες που θα θέλετε να κλειστείτε στο σπίτι για να βρείτε τον εαυτό σας. Το πιο πιθανό είναι να έχετε γυρίσει μόλις από τις διακοπές και απλώς να θέλετε λίγο την ηρεμία και τον χώρο σας. Οπότε δεν μου ακούγεται και πολύ αρνητικό αυτό. Επίσης, μπορείτε να το ρίξετε και στον εθελοντισμό για να μη σας πιάσει πολύ η μαυρίλα των ημερών. Άλλο χαρακτηριστικό της είναι ότι θα μάθετε κάποια μυστικά που υπήρχαν στον περίγυρό σας αρκετό καιρό. Όσο θα περνάνε οι μέρες όλο και θα ανεβαίνει η διάθεσή σας, μέχρι που θα φτάσουμε στη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 16/8. Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς μιλάμε για νέα ξεκινήματα και νέους κύκλους που θα έχουν να κάνουν με καθημερινές συνήθειες. Πρώτα από όλα το πιο πιθανό είναι να θελήσετε να ξεκινήσετε δίαιτα ή μια διαφορετική διατροφή. Βλέπετε ότι έχετε πάρει κιλά στις διακοπές και λέτε δεν πάει άλλο, κάτι πρέπει να κάνω. Άλλο που μπορεί να ξεκινήσετε είναι το γυμναστήριο ή γενικότερα όποιο είδος γυμναστικής σάς αρέσει. Υπάρχει η πιθανότητα να ασχοληθείτε και με το κατοικίδιό σας αν έχετε, αλλιώς να περιμένετε ότι θα σας έρθει η επιθυμία να υιοθετήσετε ένα. Έχω και άλλα, αφού θα έχετε γυρίσει από διακοπές είναι πολύ λογικό να έχουν μείνει οι δουλειές και τα ραντεβού πίσω, οπότε και αυτά θα γεμίσουν κάπως τη μέρα σας. Γενικά, Ψαράκια μου, να περιμένετε ότι στα μέσα Αυγούστου θα έχετε δουλειές και μία γεμάτη καθημερινότητα. Αν από την άλλη πάτε τώρα διακοπές, να περιμένετε ότι δε θα είναι και οι πιο ξένοιαστες που έχετε κάνει, καθώς όλο και για κάποιο λόγο θα τρέχετε. Επίσης, καλό θα ήταν να πάτε να κάνετε ένα τσεκ-απ για να μην τρέχετε αργότερα. Φτάσαμε, λοιπόν, και στο τέλος του μήνα που μας βρίσκει με άλλη μία πανσέληνο και αυτήν τη φορά γίνεται στο ζώδιό σας. Αυτό από τη μία σημαίνει ότι όλο θα ασχολούνται μαζί σας, από την άλλη όμως με τόσο κόσμο γύρω σας, μπορεί και να σας ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Καλό θα ήταν λοιπόν να το θυμάστε και να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας, αν δείτε ότι τα πράγματα ξεφεύγουν. Να ξέρετε ότι δε θα έχετε και πολλές επιλογές, καθώς η δουλειά της πανσελήνου είναι να φέρνει στην επιφάνεια θέματα που χρειάζονται επίλυση. Τα θέματα αυτά θα έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με την προσωπικότητά σας και τον τρόπο που πλασάρεστε προς την κοινωνία. Αυτά είχα να σας πω, αγαπημένοι μου, εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο υπόλοιπο καλοκαιριού και εμείς θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβρη!

Αυτά είχα να σας πω για αυτόν τον μήνα, ευχαριστώ που με διαβάσατε, καλό καλοκαίρι σε όλους και μην ξεχνάτε, ραντεβού τον Σεπτέμβρη!