ΝΕΑ

Ο Slash δηλώνει ευγνώμων για τη συνεργασία του με τον Michael Jackson το 1991!

Ο Slash έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια της καριέρας του, όμως δηλώνει λίγο παραπάνω ευγνώμων για τη συνεργασία με τον Michael Jackson.

Όπως είπε, ο κιθαρίστας των Guns N' Roses, νιώθει ευγνώμων για τα «D.S.», «Morphine» και «Give Into Me» του βασιλιά της ποπ, που τον άφησε να κάνει τα "δικά του".

Ο Slash έχει μιλήσει πολλές φορές για τον Jackson και πως τον βοήθησε να εξελιχθεί ως μουσικός.

«Εξελίχθηκε σε πολλές ζωντανές εμφανίσεις και άλλα πράγματα κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου τη δεκαετία του ’90», ανέφερε.

«Νομίζω ότι κατά κάποιο τρόπο ταυτιζόταν με αυτή που πίστευε ότι ήταν η διαδρομή μου και με άφησε να κάνω τα δικά μου πράγματα», πρόσθεσε.

«Οπότε ήταν υπέροχο για εμένα γιατί μου άρεσε να δουλεύω με τον Michael, επειδή ήταν ένα τόσο εκπληκτικό ταλέντο. Πιθανότατα δεν θα μου άρεσε αν προσπαθούσε να με κάνει να συμβαδίσω με κάποιο άλλο πρόσωπο ή στυλ και πιθανότατα αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ», εξήγησε.

Όπως αποκάλυψε ο κιθαρίστας, ο τραγουδιστής τον άφησε ελεύθερο καλλιτεχνικά να εμπνευστεί και να δημιουργήσει για το άλμπουμ «Dangerous» που κυκλοφόρησε το 1991.

«Ο Mike απλά κάνει τα δικά του πράγματα και τα κάνει τόσο απίστευτα καλά», σημείωσε ο κιθαρίστας.

«Θέλω να πω, απλά αποπνέει… Απλά βγαίνει από μέσα του και με άφησε να κάνω τα δικά μου. Οπότε έκανα αυτό που ήταν φυσικό για εμένα και με άφησε να έχω το λόγο – αυτό ήταν βασικά», συνέχισε.

«Και πάλι, δεν το είχαμε σκεφτεί πολύ. Όταν έκανα το “Give In To Me”, πήγα στο στούντιο και συναντήθηκα με τον Michael για περίπου 15 λεπτά. Εκείνος πήγε για δείπνο και εγώ δούλευα με τον παραγωγό και απλά έβαλα κιθάρες στο πράγμα και έφυγα», περιέγραψε.

«Μετά το άκουσε ο Michael και με πήραν τηλέφωνο την επόμενη ημέρα. “Του αρέσει πολύ. Είναι υπέροχο”», κατέληξε.