ΝΕΑ

Harry Styles: Το "Love On Tour" ολοκληρώθηκε με μια συγκινητική συναυλία!

Μετά από δύο χρόνια με συνεχόμενες συναυλίες σε όλο τον κόσμο, το "Love On Tour" του Harry Styles ολοκληρώθηκε στην Ιταλία σε μια συναυλία γεμάτη συγκίνηση, δάκρυα και μοναδικές στιγμές που θα θυμούνται τόσο οι θαυμαστές, όσο και ο ίδιος ο καλλιτέχνης.

Το τελευταίο show που πραγματοποιήθηκε στη Ρέτζο-Εμίλια, της Ιταλίας, τα περιελάμβανε όλα. Από το "Best Song Ever" των One Direction, στο "Little Freak" και το πιο ηχηρό "Leave America" στην ιστορία του κομματιού, η συναυλία θα αφήσει εποχή.

Το "Love On Tour" ολοκληρώθηκε με 169 συναυλίες και εισπράξεις που ξεπερνούν τις 460 εκατομμύρια λίρες. Στη τελευταία συναυλία παρευρέθηκε περισσότεροι από 100.000 θεατές, οι οποίοι θα λέγαμε "χρυσο-πλήρωσαν" το εισιτήριο.

Ο Styles, μάλιστα, πλέον βρίσκεται στη 4η θέση με τις πιο εμπορικές περιοδείες όλων των εποχών, από τους Ed Sheeran, Elton John και U2. Ο Harry φάνηκε συγκινημένος για το "τέλος μιας εποχής", με τον ίδιο να μιλάει στους θαυμαστές και να τους αποχαιρετάει να ένα μικρό χρονικό διάστημα. Όπως είπε, μετά την περιοδεία πρόκειται να κάνει ένα διάλειμμα για να μπορέσει να ξεκουραστεί.

Στο τελευταίο show παρευρέθηκε και ο καλός φίλος του τραγουδιστή, James Corden.