ΝΕΑ

Lady Gaga: Ποιο όνομα χρησιμοποιούσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "Joker 2";

Η Lady Gaga είναι η νέα Harley Quinn και όπως όλα δείχνουν μπήκε για τα καλά στον ρόλο της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Όπως αποκάλυψε ο διευθυντής φωτογραφίας των ταινιών «Joker», Lawrence Sher, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο podcast «The Trenches Talk» η τραγουδίστρια δεν ήθελε να την φωνάζουν ούτε με το καλλιτεχνικό της όνομα, ούτε με το πραγματικό, Stefani.

Δημιούργησε ένα νέο όνομα, εμπνευσμένο από τον χαρακτήρα της στο "Joker 2". Η τραγουδίστρια επέλεξε να χρησιμοποιεί το όνομα Lee.

«Δεν ήξερα καθόλου τη Stefani. Παραδόξως, ένιωθα σαν να μην την είχα γνωρίσει ποτέ, ακόμα και κατά τη διάρκεια των δοκιμών μακιγιάζ/χτενισμάτων», είπε ο Sher.

«Ίσως έφταιγε η δική μου στάση να μην προσπαθώ να μπαίνω στον χώρο τους», συνέχισε.

LADY GAGA

«Θυμάμαι ότι για περίπου μία εβδομάδα έλεγα: “Θεέ μου, νιώθω σαν να αποσυνδεόμασταν, χωρίς καν να έχουμε επαφή. Είμαστε αντίθετοι”. Και έλεγα στο συνεργείο μου: “Χριστέ μου, δεν μπορώ να το καταλάβω. Νιώθω ότι είτε με μισεί είτε μισούμε ο ένας τον άλλον είτε κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ”», αποκάλυψε.

Όπως είπε, μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Sher την φώναζε "Stef", ωστόσο η ομάδα της Gaga τον ενημέρωσε για την επιθυμία της τραγουδίστριας. “Ξέρεις, η Stef θα ήθελε να την αποκαλείς απλά Lee στο πλατό”. Κι εγώ είπα, “Ω, 100%”. Και κυριολεκτικά το επόμενο πράγμα που είπα ήταν “Lee” και ήταν σαν να άλλαξαν όλα", θυμήθηκε.

«Από εκείνο το σημείο και μετά ήταν σαν να άλλαξε όλη η σχέση μας. Σκέφτηκα, εντάξει, ωραία», πρόσθεσε.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ολοκληρωθεί και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2024.