ΝΕΑ

Ed Sheeran: Έστειλε δώρα σε 6χρονο αγόρι που τον προσκάλεσε στα γενέθλιά του

Ο μοναδικός Ed Sheeran μας αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το πόσο καλή καρδιά έχει και πόσο σκέφτεται τους θαυμαστές του. Αυτή τη φορά, ο μουσικός χάρισε ένα μεγάλο χαμόγελο στον μικρό θαυμαστή του, Ren.

Όλα ξεκίνησαν με ένα viral video με τον 6χρονο Ren να εκφράζει την αγάπη του για τον Sheeran, με τον μικρό να παρακαλεί την μητέρα του για ένα πάρτι γενεθλίων με θέμα τον τραγουδιστή.

Η μητέρα του Alex, έκανε την ευχή του πραγματικότητα, με την ίδια να στέλνει στον Ed προσκλητήριο. Όπως ήταν αναμενόμενο ο μικρός ενθουσιάστηκε και θεώρησε πως ο αγαπημένος του τραγουδιστής θα ερχόταν σίγουρα. Η επιθυμία του Ren έγινε viral στα social media, με τους θαυμαστές να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μάθει ο Sheeran για το πάρτι.

Και όντως ο Ed έμαθε για το πάρτι, ωστόσο λόγω της περιοδείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Παρόλα αυτά, έστειλε ένα πολύ γλυκό (και μεγάλο) δώρο στον μικρό του θαυμαστή που θα το θυμάται για πάντα.

Ο Ed Sheeran του έστειλε ένα μπλουζάκι, μία μίνι κιθάρα για να παίζει τα αγαπημένα του τραγούδια, ένα μικρόφωνο για να τραγουδά, ένα σημειωματάριο για να σημειώνει τις σκέψεις και τα όνειρά του και, ως αποκορύφωμα, ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του τελευταίου άλμπουμ του «Subtract». Στο πακέτο βρισκόταν και μια κάρτα με το προσωπικό μήνυμα του τραγουδιστή προς τον μικρό Ren.

«Η καρδιά ως μαμά είναι γεμάτη χαρά και ευγνωμοσύνη. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη για τον Ren που δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς! Ξέρεις ότι ο Ren είναι πραγματικά ευτυχισμένος όταν ησυχάζει έτσι, τον αγαπώ τόσο πολύ», είπε η μητέρα του.