ΝΕΑ

Αναμνήσεις 2004 θα φέρουν οι δεσμοί της Σελήνης σε κάθε ζώδιο, είστε έτοιμοι;

Προβλέψεις από 24 έως και 30 Ιουλίου 2023

Από τον Ιωσήφ Ίνσουπ

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου έφτασε και, παρόλο που δεν είναι της εποχής, θα αναγκαστούμε να γίνουμε όλοι λίγο πιο οργανωτικοί, μεθοδικοί, λεπτομερείς, κριτικοί στον λόγο μας. Η αιτία είναι ο Ερμής που μπαίνει στην Παρθένο στις 28/7. Μία μέρα νωρίτερα και πριν εγκαταλείψει το ζώδιο του Λέοντα, θα κάνει ένα πολύ στενό ραντεβού με τη λατρεμένη Αφροδίτη, κάτι που θα επηρεάσει τα σταθερά των τελευταίων ημερών. Λέω να σας πω και δυο λόγια για τους δεσμούς της Σελήνης που άλλαξαν ζώδιο την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά τότε είχα άλλα πράγματα να σας πω και δεν το ανέλυσα περισσότερο. Οι συγκεκριμένοι έχουν πιο καρμική σημασία και τα γεγονότα εκδηλώνονται σε πιο αργό ρυθμό, παρόλα αυτά, είναι και τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας. Στη νέα τους θέση και έως τις 28/01/2025, πρόκειται να κάτσουν στο ζώδιο του Κριού ο Βόρειος δεσμός και στο ζώδιο του Ζυγού ο Νότιος. Την ενέργειά τους και τα αποτελέσματα, μην περιμένετε να τα δείτε με τη μία. Συνήθως τα αντιλαμβανόμαστε όλα αφού γίνουν, απλώς με την πρόβλεψη είστε πιο προετοιμασμένοι σε ποιους τομείς να εστιάσετε.

Πάμε στο ακαταμάχητο πλέον, διαβάζουμε και τον ωροσκόπο μας, διότι δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας.

ΚΡΙΟΣ

Μπροστάρηδές μου, θα σας ξεκινήσω με τον Ερμή που κάνει την είσοδό του στον τομέα της καθημερινότητας για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσετε να προσαρμόζεστε ευκολότερα στις υποχρεώσεις της ημέρας. Αν δηλαδή είχατε μικροθεματάκια με την εργασία σας, τώρα θα φτιάξουν τα πράγματα και θα μπουν σε μία σειρά. Επειδή πολλοί μπορεί να γυρίζετε από διακοπές, αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσετε να ενταχθείτε πιο εύκολα με την επιστροφή σας. Επίσης, θα κάνετε ένα πλάνο με τις καθημερινές σας δουλειές, ψώνια, καθάρισμα σπιτιού, μαγείρεμα, γυμναστική, φροντίδα του κατοικίδιου κλπ. Ένα άλλο πιθανό σενάριο, είναι να αρχίσετε να ασχολείστε με πιο πρακτικά πράγματα, όπως είναι οι χειροτεχνίες, η κηπουρική ή μπορεί να σας έρθει να φτιάξετε ένα διακοσμητικό για το σπίτι ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να καταβάλετε χειρωνακτική εργασία. Ο Βόρειος δεσμός της Σελήνης, τώρα που μπήκε στο ζώδιό σας, αυτό που θα σας φέρει είναι ένα μπουστάρισμα σε θέματα που έχουν να κάνουν πρώτα από όλα με τον ίδιο σας τον εαυτό - είναι πολύ πιθανόν δηλαδή, πρώτα από όλα να κάνετε μία γενναία αλλαγή στην εμφάνισή σας. Άλλο θέμα που μπορεί να προκύψει, είναι ένας γάμος ή η οριστική διάλυση μίας σχέσης που δε σας έκανε καλό, τις λεγόμενες τοξικές. Επίσης θα σας επηρεάσει και στο θέμα καριέρας, με σκοπό φυσικά να σας προσφέρει μία πιο ηγετική θέση ή την πλήρη αλλαγή της επαγγελματική σας ζωής. Για τέλος, σας άφησα την υγεία που για την επόμενη διετία θα έχετε την πιο δυνατή κράση από όλους μας. Για τους δεσμούς μπορείτε να θυμηθείτε σε ποιους τομείς είχατε δει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας από τον Νοέμβριο του 2004 έως τον Ιούνιο του 2006, σε παρόμοια επίπεδα θα δείτε αλλαγές και τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πασάδες μου, σας ξεκινάω με τον Ερμή και τη συνάντηση που θα κάνει με την Αφροδίτη, κάτι που θα επηρεάσει τους γεννημένους των τελευταίων 3 ημερών. Αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι μία γλύκα και γενικότερα όμορφο και ζεστό κλίμα μέσα στο σπίτι σας. Αν ζεσταθείτε πολύ, ανάψτε το air condition, για να μη μου καψώσετε. Όμορφη συνάντηση είναι, παιδιά, και να δείτε που θα προκύψει ένα θεματάκι με την οικεία σας, πάντα όμως για καλό. Ο Ερμής, τώρα, από την καινούργια του θέση, θα σας προσφέρει στο πιάτο τη χαρά της ζωής. Θα σας φέρει περισσότερα ερωτικά ραντεβού ή τα λεγόμενα φλερτ. Θα σας κάνει ακόμα πιο δημιουργικούς, ιδίως αν ασχολείστε με το καλλιτεχνικό στερέωμα ή γενικότερα με κάτι το δημιουργικό. Άλλο θέμα που θα έρθει στην επιφάνεια είναι τα παιδιά - γενικότερα, κρατήστε το ότι η διασκέδασή σας θα έχει τον πρώτο ρόλο. Οι δεσμοί της Σελήνης τώρα, θα σας φέρουν την ανάγκη να τα βρείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο. Ξεκινάει μία μεγάλη περίοδος (διετία) που θα θέλετε να είστε μόνοι σας με σκοπό την ενδοσκόπηση και την θεραπεία της ψυχή σας. Να περιμένετε να σας απασχολήσει σίγουρα το θέμα υγεία, αλλά όχι τόσο πολύ η σωματική όσο η ψυχική. Αν ασχολείστε ως επαγγελματίας με την ψυχή γενικότερα, τότε να περιμένετε θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Το τελευταίο που πρόκειται να γίνει είναι να σας αποκαλυφθούν τυχόν μυστικά που υπήρχαν στο περιβάλλον σας. Για να σας διευκολύνω, μπορείτε να θυμηθείτε τι σας έχει συμβεί από τον Νοέμβριο του 2004 έως τον Ιούνιο του 2006.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, πρώτα από όλα θα σας πω για τον αγαπημένο σας πλανήτη τον Ερμή. Από τη νέα του θέση να περιμένετε να φέρει την ειρήνη μέσα στο σπίτι σας. Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να υπήρχαν έριδες, αψιμαχίες και λόγια βαριά να ειπώθηκαν μέσα στον οικογενειακό κλοιό. Έρχεται, λοιπόν, ο καλός μας να εξομαλύνει τις καταστάσεις, οι συζητήσεις πλέον θα γίνονται σε άλλη βάση και για όλα θα βρίσκεται μία λύση. Μόνο για θέματα σπιτού μην παίρνετε αέρα ότι τελείωσαν τα προβλήματα. Γενικά, παιδιά, είναι μία σχετικά ήρεμη εβδομάδα για εσάς, οπότε μην περιμένετε και συγκλονιστικά γεγονότα. Πάμε να δούμε τώρα τι θα σας φέρει η αλλαγή των δεσμών, από την καινούργια τους θέση. Πρώτ’ απ' όλα να περιμένετε ότι θα ξαναερωτευτείτε, νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας που σκοπό θα έχουν να κλέψουν τον έρωτα από τα μπιρμπιλωτά σας μάτια. Γενικότερα, αλλάζει το ερωτικό τοπίο και μάλιστα μπορεί να σας έρθει ο έρωτας από το φιλικό σας περιβάλλον ή κάποια ομάδα που υπηρετείτε τους ίδιους σκοπούς. Άλλο θέμα που μπορεί να προκύψει είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά, η οπτική σας θα αλλάξει απέναντί τους, θα υιοθετήσετε νέα στάση, κάτι που μπορεί να γίνει μέσα από ριζικές αλλαγές και κρίσεις, αλλά να δείτε που στο τέλος μόνο γλύκα θα σας μείνει. Επίσης θα αλλάξει η κοινωνικότητά σας. Θα αυξηθεί όχι μόνο ο ερωτικό σας κύκλος, αλλά και ο φιλικός. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να εξελιχθείτε και επαγγελματικά μέσα από μία ομάδα. Για να σας διευκολύνω και να καταλάβετε πώς ακριβώς θα γίνουν αυτές οι αλλαγές, μπορείτε να θυμηθείτε τι σας έχει συμβεί από τον Νοέμβριο του 2004 έως τον Ιούνιο του 2006.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, η νέα θέση του Ερμή πρόκειται να μας βγάλει από το καβούκι μας (σπίτι) και θα ξεχυθούμε στους δρόμους. Ξεκινάει μία περίοδος που δεν πρόκειται να βάλουμε κ@λ@ κάτω. Μικρές κοντινές αποδράσεις πρόκειται να κάνουμε, Αγκίστρι, Αίγινα, Σπέτσες, Ύδρα, Πόρος καταλάβατε, τέτοια ταξιδάκια θα κάνουμε. Ένα άλλο που θα δούμε είναι τη γλώσσα μας να πηγαίνει ροδάνι, όπου σταθούμε και βρεθούμε θα μιλάμε. Αναπόφευκτα, λοιπόν, να ξέρετε ότι θα μας απασχολήσουν περισσότερο τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και γενικότερα το διαδίκτυο. Ένα τελευταίο που θα μας φέρει ο Ερμάκος και δεν είναι άλλο από την επιθυμία να μάθουμε μια ξένη γλώσσα ή γενικότερα μία τέχνη από την αρχή. Μπορεί, δηλαδή, σε κάποιους να περάσει από το μυαλό να μάθουν Αραβικά, Κινέζικα, Σουαχίλι ή ακόμα και αρχαία Ελληνικά. Πάμε τώρα και στην αλλαγή των δεσμών της Σελήνης που για εμάς θα σημάνουν αλλαγές σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και καριέρας. Για τα θέματα σπιτιού, αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι από τα πιο απλά, όπως μία μετακόμιση, μέχρι πιο πολύπλοκα, όπως μία ανακαίνιση ή μία αλλαγή στην πατρογονική σας περιουσία. Αν έχετε οικογενειακή επιχείρηση, τότε και εκεί μπορεί να περιμένετε αλλαγές - πάντα για καλύτερο μιλάμε. Όλα αυτά που είπα για την οικογένεια να περιμένετε να μη γίνουν και με τον πιο εύκολο τρόπο. Για την καριέρα μας τώρα, η δημοτικότητά μας μπορεί να αυξηθεί ή να πάρουμε μία προαγωγή. Για τέλος μάς άφησα το καλύτερο και αυτό είναι ότι κάποιοι από εμάς θα είμαστε οι τυχεροί και θα φάμε κουφέτα από τον δικό μας γάμο (με αυτό το μαράζι γεννήθηκα, άντε να δούμε πότε). Για να σας διευκολύνω και να καταλάβετε πώς ακριβώς θα γίνουν αυτές οι αλλαγές, μπορείτε να θυμηθείτε τι σας έχει συμβεί από τον Νοέμβριο του 2004 έως τον Ιούνιο του 2006, πάντα για τους τομείς που ανέφερα.

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου Λιοντάρια, το πρώτο αστρολογικό γεγονός που θα σας επηρεάσει είναι η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ερμή, μια μέρα πριν φύγει από το ζώδιό σας. Θα είναι μία γλυκιά συνάντηση καθώς πρόκειται να ακούσετε ή να πείτε ερωτόλογα σε όποιον εσείς θέλετε. Επειδή είναι ανάδρομη (αν το θυμάστε), να περιμένετε ότι αυτές οι κουβέντες θα έχουν να κάνουν με μία παλαιότερη κατάσταση ή ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Από την καινούργια του θέση τώρα (ο Ερμής), πρόκειται να σας κάνει να μιλάτε συνεχώς για χρήματα. Αν δε μιλάτε, τότε οι επαφές σας με ανθρώπους του εμπορίου θα αυξηθούν. Επίσης είναι ένας μήνας που θα ασχοληθείτε με τράπεζες, δάνεια, τις ηθικές σας αξίες, γενικότερα ό,τι κατέχετε και έχει σχέση με το χρήμα. Πάμε να σας πω και λίγα πράγματα για τους δεσμούς της Σελήνης, τα οποία μεταξύ μας δεν είναι και λίγα τελικά. Λοιπόν, πρώτα απ’ όλα ευνοούνται τα ταξίδια στο εξωτερικό. Θα σας απασχολήσουν αρκετά την επόμενη διετία, οπότε καλό είναι να έχετε έτοιμο διαβατήριο, γιατί δε σας βλέπω και πολύ στην Ελλάδα μας. Άλλο θέμα που μπορεί να προκύψει, είναι να σας έρθει η επιθυμία να σπουδάσετε γενικότερα ή να πάρετε το πτυχίο σας (και μεταπτυχιακό μάς κάνει). Αν επιθυμείτε αλλαγή καριέρας, τότε θα σας πρότεινα να κοιτάξετε τους κλάδους του τουρισμού, της νομικής ή κάποιας επέκτασης της εταιρείας σας στο εξωτερικό. Αν έχετε τίποτα εκκρεμότητες με τον νόμο, τότε και εκεί τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά. Για τέλος να περιμένετε ότι θα αλλάξετε ακόμα και τον τρόπο που σκέφτεστε και φιλοσοφείτε τα πράγματα. Θα αποκτήσετε πιο δυνατές και καλύτερα δομημένες απόψεις. Για να μπορέσετε να πάρετε μυρωδιά τι πρόκειται να συμβεί μπορείτε να θυμηθείτε τι σας συνέβη την περίοδο από τον Νοέμβριο του 2004 έως τον Ιούνιο του 2006.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξιλάτρεις μου, το ένα και μοναδικό θέμα που πρόκειται να σας απασχολήσει είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας. Το βασικό του χαρακτηριστικό θα είναι ότι πρόκειται να σας κάνει πιο έξυπνους, πιο περίεργους, πιο κινητικούς, αλλά και με ένα πολύ δυνατό νευρικό σύστημα. Παραδοσιακά, στην αστρολογία λέμε ότι στο ζώδιό σας έχει την έξαρσή του ο Ερμής. Για να το καταλάβετε αυτό, φανταστείτε μία γάτα που παρόλο που ξέρει τις δυνατότητές της, όταν νιώθει απειλή φουσκώνει και ψηλώνει νομίζοντας ότι γίνεται μεγαλύτερη. Στην πραγματικότητα δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, απλώς εκείνη το νιώθει. Έτσι ακριβώς και εσείς θα νιώθετε μία νοητική ανωτερότητα από τους υπόλοιπους (ψευδώς βεβαίως, αλλά έτσι θα νιώθετε). Πάμε να δούμε όμως και την αλλαγή των δεσμών που είναι πιο πικάντικα εκεί τα πράγματα. Πρώτα από όλα θα δείτε τεράστια αλλαγή στη σεξουαλική σας ζωή. Είτε θα αποφασίσετε να δοκιμάσετε πράγματα που ούτε είχε περάσει από το μυαλό σας ή μπορεί ακόμα να αλλάξετε και σεξουαλική κατεύθυνση. Το πάθατε το πρώτο εγκεφαλικό; Δεν πειράζει, συμβαίνουν και αυτά. Άλλο θέμα που θα προκύψει είναι να αποπληρώσετε επιτέλους το δάνειό σας ή να αποκτήσετε χρήματα από κληρονομιές ή από τ@ σύντροφό σας. Κάποιους θα τους απασχολήσει και το αιώνιο ερώτημα της ζωής και του θανάτου, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα χειρουργείο. Άλλο ένα θεματάκι θα σας πω και αυτό είναι ότι σε κάποιους θα έρθει η επιθυμία για ψυχοθεραπεία ή ακόμα και να την σπουδάσετε. Για να σας διευκολύνω και να καταλάβετε πώς ακριβώς θα γίνουν αυτές οι αλλαγές, μπορείτε να θυμηθείτε τι σας είχε συμβεί από τον Νοέμβριο του 2004 έως τον Ιούνιο του 2006.

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, θα σας ξεκινήσω με τον Ερμή που είναι λίγο πιο στενάχωρος και αυτό γιατί από την καινούργια του θέση αυτό που πρόκειται να σας φέρει είναι μυστικά, κρυφές συζητήσεις, παρεξηγήσεις, ίσως και κάποιοι να σας συκοφαντήσουν λίγο. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι και το πιο ευχάριστο, αλλά για να γίνεται θα υπάρχει κάποιος λόγος. Ενημερώνω πως οτιδήποτε ειπωθεί αυτήν την περίοδο να περιμένετε ότι τον επόμενο μήνα θα αποκαλυφθεί, γιατί ως γνωστόν ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Πάμε όμως στους δεσμούς της Σελήνης και για αρχή στον Νότιο που θα κάτσει στο ζώδιό σας μέχρι τον Ιανουάριο του 2025. Αυτό που πρόκειται να σας φέρει είναι ευτυχία στα προσωπικά σας. Αν είστε δεσμευμένοι και η σχέση που έχετε “αξίζει¨, τότε θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα, αυτό του γάμου. Αν όμως αυτό που έχετε, το σύμπαν θεωρεί ότι δε σας ταιριάζει ή δεν είναι η καταλληλότερη περίπτωση για εσάς, τότε θα σας την πάρει. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα παιδιά, εμπιστευτείτε το σύμπαν και αυτό θα σας φέρει αυτό που αξίζετε πραγματικά. Επίσης είναι μία περίοδος που η κοινωνικότητα σας θα αυξηθεί και οι μνηστήρες θα κάνουν ουρά στο βασίλειό σας, οπότε καθόλου μη χολοσκάτε αν φύγει μία σχέση, στο καλό και να μη μας γράφει, να του πείτε. Αν ανήκετε στην κατηγορία των ελεύθερων επαγγελματιών τότε να περιμένετε περισσότερους πελάτες. Αν από την άλλη η δουλειά σας χρειάζεται συνέταιρο, τότε είμαι σίγουρος ότι θα επιλέξετε τον καταλληλότερο. Αν θέλετε να καταλάβετε περισσότερα για το τι να περιμένετε στους προαναφερόμενους τομείς, τότε μπορείτε να θυμηθείτε τι σας είχε συμβεί και ποιους είχατε γνωρίσει από τον Νοέμβριο του 2004 έως τον Ιούνιο του 2006.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρυψίνοι μου, πρώτα από όλα θα σας πω για τη συνάντηση του Ερμή με την Αφροδίτη που θα σας επηρεάσουν στον τομέα καριέρα και κοινωνική εικόνα. Αυτό σημαίνει ότι θα ειπωθούν λογάκια όμορφα και γλυκά για το πρόσωπό σας. Με κάποιον τρόπο θα δείτε ένα πιο γλυκό κλίμα στη δουλειά σας ή κάποιος από τον κοινωνικό σας περίγυρο θα πει καλά λόγια για εσάς. Αυτό αφορά περισσότερο στους γεννημένους τις 3 τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Για όλους τους υπόλοιπους θα μιλήσω πάλι για τον Ερμή, αλλά μόνο του αυτή τη φορά, καθώς μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου και αυτό που πρόκειται να σας φέρει είναι ακόμα πιο κοντά στην κοινωνία, τις ομάδες και τους φίλους σας. Στην πρακτικότητα τώρα του θέματος, σας βλέπω το υπόλοιπο καλοκαίρι να το περνάτε με φίλους, είστε από τους τυχερούς φαίνεται που έχετε φίλους με εξοχικά και σας καλούν εκεί. Επίσης μπορείτε να περιμένετε προσκλήσεις από οποιονδήποτε σύλλογο μπορείτε να φανταστείτε, τον φιλοζωικό, τον εξωραϊστικό, τον φιλαθλητικό, τον εθελοντικό, τον θεατρικό, τον φιλομουσικό, ακόμη και από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και ας μην είστε γονείς, αυτοί θα σας καλέσουν. Πάμε όμως να δούμε και για εσάς την αλλαγή των δεσμών της Σελήνης, που αυτό που πρόκειται να σας φέρουν είναι αλλαγές στην καθημερινότητα σας και ό,τι κάνετε μέσα σε αυτήν. Για παράδειγμα, μπορεί να αλλάξετε χώρο εργασίας, όχι μόνο να μεταφερθεί η εταιρεία σας, αλλά μπορεί να έχει παραρτήματα και να σας στείλουν κάπου αλλού καλύτερα. Αν από την άλλη δεν έχετε δουλειά, τότε είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε. Αν θέλετε να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία, μπορείτε να βρείτε ένα επάγγελμα που να εμπεριέχει το στοιχείο της εξυπηρέτησης πελατών. Άλλα θέματα που θα δείτε να αλλάζουν είναι αυτά της διατροφής και της γυμναστικής. Ναι, καλά διαβάσατε, ένα από αυτά τα δύο ή και τα δύο πρόκειται να αλλάξουν ριζικά. Για να έχετε καλύτερη εικόνα για τις αλλαγές που θα δείτε την επόμενη διετία, μπορείτε να θυμηθείτε τι σας συνέβη από τον Νοέμβριο του 2004 έως τον Ιούνιο του 2006.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοί μου, η εβδομάδα ξεκινάει με αρκετή κοινωνικότητα, οι φίλοι και οι ομάδες είναι αυτοί που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Πάμε όμως να δούμε και λίγο τον Ερμή που από την καινούργια του θέση πρόκειται να σας φέρει ταξίδια και μετακινήσεις για λόγους δουλειάς. Τώρα που είναι κατακαλόκαιρο, μπορεί να σας ζητήσουν από τη δουλειά σας να ταξιδέψετε στη Σαντορίνη, στη Μύκονο, στην Κύπρο, γιατί η εταιρεία σας ανοίγει νέο παράρτημα και χρειάζονται βοήθεια. Μπορεί επίσης να βρείτε ακόμη και δουλειά κάπου που να χρειάζεται να ταξιδέψετε. Ένα άλλο που θα μπορούσε να φέρει αυτή η θέση είναι να χρειαστεί να μετακινηθείτε για κοινωνικούς λόγους. Ας πούμε να πρέπει να παρευρεθείτε σε έναν γάμο ή βάπτιση κάπου μακριά και με την ευκαιρία να συνδυάσετε και λίγες διακοπές. Ένα τελευταίο είναι ότι υπάρχει περίπτωση να έχετε επαφές με τον πατέρα σας, αλλά με καλές προδιαγραφές και έτσι αν είχατε τίποτα αγκαθάκια μαζί του, τώρα να κοπούν. Πάμε να δούμε και τους δεσμούς της Σελήνης που θα σας επηρεάσουν στον πιο χαρούμενο Οίκο του ωροσκοπίου σας, άρα μόνο ευχάριστα έχω να σας πω. Για την επόμενη διετία θα σας πρότεινα να ασχοληθείτε με κάτι το δημιουργικό και καλλιτεχνικό, όπως το να γράψετε ένα βιβλίο, να δημιουργήσετε ένα δικό σας επιτραπέζιο (η αδελφή μου ας πούμε έχει φτιάξει ένα και ο χαμένος έπρεπε να φάει ό,τι του έφτιαχναν οι άλλοι - έχω και εγώ τα παιδικά μου τραύματα, να μην τα πω;). Να ξέρετε ότι με αυτή σας την ασχολία θα μπορούσατε να κάνετε και κάτι επαγγελματικό. Επίσης είναι μία περίοδος που, αν ενδιαφέρεστε να γίνετε γονείς, είστε ένα βήμα πιο κοντά. Το καλύτερο όμως από όλα είναι ότι θα ερωτευτείτε, γενικότερα ξεκινάει μία μεγάλη περίοδος που το φλερτ και τα ερωτικά σας θα είναι στα καλύτερά τους. Για να πάρετε μυρωδιά τι περίπου θα σας συμβεί, μπορείτε να ανατρέξετε στον μακρινό Νοέμβριο του 2004 έως τον Ιούνιο του 2006.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανείς μου, ετοιμάζεστε να φύγετε για το εξωτερικό και δε μου έχετε πει κουβέντα; Δεν πειράζει, για αυτό έγινα αστρολόγος, για να τα ξέρω όλα χωρίς να μου πείτε τίποτα. Λοιπόν, ο Ερμής από την καινούργια του θέση πρόκειται να σας κάνει σαν τον Φιλέα Φόγκ, καθώς σας βλέπω να ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να μείνετε και εκεί, αν φυσικά είχατε κάτι τέτοιο στα πλάνα σας. Ένα άλλο θέμα που μπορεί να σας φέρει είναι να ασχοληθείτε με κάποιο νομικό θέμα που είχατε από παλιά ή που μπορεί να προκύψει τώρα. Επίσης, είναι μία περίοδος που σας βλέπω να το ρίχνετε στο διάβασμα και στη φιλοσοφία. Τα βιβλία που θα επιλέξετε θα γράφουν είτε για μακρινούς και ξεχασμένους πολιτισμούς, είτε για τη θρησκεία, είμαι τόσο καλός που ξέρω ακόμα και τι θα διαβάσετε. Πάμε όμως τώρα και στους δεσμούς της Σελήνης, όπου οι συγκεκριμένοι θα σας δώσουν πιο βαρβάτα γεγονότα για την επόμενη διετία. Αυτό που μπορεί να περιμένετε, είναι να ασχοληθείτε περισσότερο και πιο εντατικά με την πατρική σας περιουσία ή γενικότερα το ακίνητό σας. Με απλά παραδείγματα, θα μπορέσετε να αποκτήσετε ένα σπίτι είτε επειδή έχετε κάνει σκληρή οικονομία τόσα χρόνια, είτε γιατί αποφάσισαν οι γονείς σας να σας το γράψουν (μπορεί και να το κληρονομήσετε, αλλά δε θέλω να λέω τέτοια, εν τω μεταξύ μόλις σας το είπα). Κάτι ακόμα που θα σας φέρει είναι την πιθανότητα να βρείτε μία δουλειά που να έχει σχέση με σπίτια, όπως κτηματομεσίτης, σκέτος μεσίτης ή να κάνετε το σπίτι σας Αirbnb. Καλά κέρδη και καλές δουλειές, Αιγόκεροί μου. Αν θέλετε να έχετε καλύτερη εικόνα για τα μελλούμενα, μπορείτε να θυμηθείτε τι σας είχε συμβεί από τον Νοέμβριο του 2004 έως τον Ιούνιο του 2006, πάντα πάνω στο κομμάτι που σας ανέφερα για τους δεσμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικά Υδροχάοι μου, δυο λόγια θα σας πω για την συνάντηση του Ερμή με την Αφροδίτη που σας επηρεάζει, κυρίως τους γεννημένους τις 3 τελευταίες μέρες του ζωδίου. Εσείς, λοιπόν, αυτό που πρόκειται να δείτε είναι τρυφεράδα και λίγα λογάκια από τον σύντροφό σας. Αυτό, τέλος, δεν έχει κάτι άλλο. Από την καινούργια του θέση τώρα (ο Ερμής) πρόκειται να σας κάνει να έχετε ένα πιο επεξηγηματικό και αναλυτικό νου. Θα θέλετε να αναλύετε τα πάντα, αλλά και να βρίσκετε κρυμμένα μυστικά. Θα σας έρθει η επιθυμία να μάθετε για τα μυστήρια της ζωής, αλλά και της ψυχολογίας. Μπορεί δηλαδή για παράδειγμα να σας έρθει η όρεξη να πάτε να κάνετε υπνωτισμό, για να μάθετε τι ήσασταν στην προηγούμενη ζωή σας. Μπορεί στις παρέες που θα βρεθείτε να μιλάτε για θέματα μυστικισμού. Απλώς θα μιλάτε, παιδιά, δε χρειάζεται να συμμετάσχετε και σε κάτι αν δε θέλετε. Γενικότερα, σκεφτείτε ότι το μυαλό σας για το επόμενο διάστημα μπορεί να είναι σαν αυτό ενός ψυχιάτρου. Πάμε τώρα και στους δεσμούς της Σελήνης που την επόμενη διετία προβλέπεται να σας φέρουν αρκετά πράγματα. Πρώτα από όλα, σας βλέπω να θέλετε να μάθετε μία ξένη γλώσσα ή να μάθετε να οδηγείτε. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να δείτε ότι θα χρειαστεί να κάτσετε στα θρανία πάλι, γιατί κάτι θα πρέπει να μάθετε από την αρχή. Αυτό σημαίνει πως, οτιδήποτε περιέχει το στοιχείο της μάθησης, αυτό θα κάνετε κιόλας. Μπορεί να είναι τα πάντα, οπότε αφήστε ανοιχτό το μυαλό σας. Άλλο θέμα που θα σας φέρει είναι την επιθυμία, αλλά και την πραγμάτωση του να αγοράσετε ένα καινούργιο μεταφορικό όχημα, τι δεν ξέρω, ό,τι θέλει ο καθένας σας. Με τα αδέλφια, τα ξαδέλφια (τα πρώτα) τους γείτονες και όλους τους ανθρώπους που βλέπετε στον καθημερινό σας περίγυρο, να δείτε ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν όσο δεν πάει. Μια χαρά νομίζω σας τα είπα και αν θέλετε να έχετε καλύτερη εικόνα τι θα σας φέρουν οι δεσμοί, θυμηθείτε τι άλλαξε στη ζωή σας από τον Νοέμβριο του 2004 έως τον Ιούνιο του 2006.

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου Ψαράκια, πρόκειται σαςσας γράψω πολύ ωραία πραγματάκια, για αυτό φτιάξτε καφέ και απολαύστε. Πρώτα από όλα, έχουμε τον Ερμή που από την καινούργια του θέση πρόκειται να σας φέρει καλές συνεργασίες, αλλά και καλύτερη επικοινωνία με το ταίρι σας. Αν το επάγγελμά σας απαιτεί να έχετε συνεργάτη, τότε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τον καλύτερο. Αν έχετε ήδη και τα πράγματα δεν πήγαιναν πολύ καλά, δε χρειάζεται να τον αλλάξετε, απλώς κάντε υπομονή, γιατί μπορεί και να αλλάξουν τα πράγματα. Αν είχατε υπόψη σας να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο, τότε και σε αυτήν την περίπτωση δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Το ίδιο πρόκειται να συμβεί και με το ταίρι σας, αν δεν τα πηγαίνατε καλά, μην τον ξαποστείλετε αμέσως, υπάρχει περίπτωση να φτιάξει η δύσκολη επικοινωνία. Πάμε τώρα και στους δεσμούς της Σελήνης που τα νέα τους είναι ακόμα καλύτερα από τα προηγούμενα. Ο τομέας που θα σας επηρεάσουν είναι αυτός των οικονομικών και μάλιστα με ωραίο τρόπο. Για την επόμενη διετία προβλέπεται να αυξηθεί το εισόδημά σας. Θα θέλετε, αλλά και θα σας έρχονται συνεχώς προτάσεις για να αυξήσετε το income σας που λέμε και στο χωριό μου. Επειδή στον οικονομικό τομέα βάζουμε και τις ηθικές μας αξίες, να περιμένετε ότι θα γίνετε και πιο διεκδικητικοί στο οικονομικό κομμάτι, γιατί έτσι ευαίσθητοι και ψυχοπονιάρηδες που είστε, μπορεί τόσον καιρό να σας έπιαναν κότσο και να μην το καταλαβαίνατε. Τώρα θα ξυπνήσετε και θα ζητήσετε αυτά που δικαιούστε. Για να σας το κάνω πιο εύκολο τι πρόκειται να αλλάξει στα οικονομικά σας, μπορείτε να θυμηθείτε τι σας είχε συμβεί από τον Νοέμβριο του 2004 έως τον Ιούνιο του 2006.

Αυτά από μένα και για αυτήν την εβδομάδα, ευχαριστώ που με διαβάσατε, τα λέμε την επόμενη.