ΝΕΑ

Ο Ryan Gosling χάρισε στον Jimin των BTS μία κιθάρα από την ταινία «Barbie»

Η ταινία της "Barbie" είναι σίγουρα το hot topic των τελευταίων ημέρα, με την ταινία πλέον να προβάλλεται στους κινηματογράφους. Ο Ryan Gosling για να ευχαριστήσει τον Jimin των BTS που του "έκλεψε" μια από τις εμφανίσεις, αποφάσισε να του κάνει δώρο την κλασσική, ακουστική κιθάρα του Ken.

Όπως ανέβασε η επίσημη σελίδα της "Barbie" στο Twitter, ο ίδιος ο Gosling παραδέχτηκε τις ομοιότητες μεταξύ της ασπρόμαυρης καουμπόικης στολής με την οποία εμφανίζεται στην ταινία και του ίδιου πουκαμίσου που φορούσε ο Jimin στο music video για το «Permission To Dance» των BTS.

«Γεια σου Jimin, είμαι ο Ryan Gosling. Παρατήρησα ότι η εμφάνισή σου στο “Permission to Dance” είναι ίδια με την εμφάνιση του Ken στην επερχόμενη ταινία “Barbie”. Πρέπει να σε παραδεχτώ – το φόρεσες πρώτος… Σίγουρα το φόρεσες καλύτερα», είπε.

«Υπάρχει ένας ανομολόγητος κώδικας του Ken που λέει ότι αν κλέψεις το στυλ ενός άλλου Ken, πρέπει να του δώσεις το πιο πολύτιμο απόκτημά σου. Ελπίζω να δεχτείς την κιθάρα του Ken ως την ταπεινή μου προσφορά», πρόσθεσε.

«Εξάλλου, ο Ken έτσι κι αλλιώς δεν παίζει, οπότε θα είναι πολύ καλύτερα στα δικά σου χέρια», συνέχισε.